Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Verrekijkers & scopes

Peak Design: draag je verrekijker comfortabel en stijlvol

De oprichters van Peak Design zijn gek op het bekijken en vastleggen van de prachtige wereld om ons heen. Zij vinden dan ook dat je je camera of verrekijkers altijd bij de hand moet hebben, waar je ook gaat. Daarom hebben ze professionele, praktische draag- en opbergmogelijkheden op de markt gebracht. Tools die je uitrusting georganiseerd, beschermd en toegankelijk houden zodat jij vrij bent om op avontuur te gaan. Te gebruiken voor zowel je camera als je verrekijker. Ideaal, toch? 

Het ontstaan van Peak Design

In 2010 ging Peter Dering een aantal maanden op wereldreis. Tijdens deze reis ontdekte hij dat het dragen van een camera soms best wel een gedoe is. Eenmaal terug van zijn reis ging hij een accessoire ontwerpen voor het dragen van camera's. Na 10 maanden lanceerde Peter zijn eerste ontwerp, de Capture. En het werkte. Vandaag de dag heeft Peak Design een compleet assortiment aan accessoires waarbij 'less is more' altijd in gedachten wordt gehouden. En dat zie je terug in de producten. De producten zijn zowel eenvoudig als elegant. 

FpSa0Z2FBSA

Levenslange garantie

De missie van Peak Design is om de beste producten te maken. Niet goed, niet geweldig, maar de beste producten in de categorie. Dat is de reden dat elk Peak Design-product wordt geleverd met een no nonsense garantie. Wanneer je een product van Peak Design aanschaft kan je erop vertrouwen dat de kwaliteit uitzonderlijk is.