Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zaklampen & batterijen

Maglite Mag-Tac: professionele led-zaklampen

De tactische zaklampen van Maglite zijn ontworpen met input van politie en militairen. Gebouwd om te worden gebruikt in de meest extreme omstandigheden, thuis of in een professionele situatie. 

De Maglite MAG-TAC wordt geleverd in twee varianten. De versie met de gladde ring om de lichtkop (plain bezel) en de tactische variant. Deze heeft een getande ring om de lichtkop (crowned bezel). En dan is er nog de oplaadbare- en de niet oplaadbare variant.

Maglite Mag-Tac CR123A 

Niet oplaadbaar, 3 lichtstanden: hoog (310 lumen), momentary on (de Maglite brandt alleen als u de schakelaar ingedrukt houdt) en laag (energiebesparend). ​

Maglite Mag-Tac oplaadbaar

Deze zaklamp beschikt over 4 lichtstanden: hoog (533 of 543 lumen) momentary on (de Maglite brandt alleen als u de schakelaar ingedrukt houdt), laag (energiebesparend) en stroboscoop. Je bereikt de verschillende standen door de tactische schakelaar aan de achterkant één tot vier keer kort achter elkaar in te drukken. Het laadstation waarmee je de Maglite MAG-TAC R oplaadt is zo ontworpen dat hij in de auto in je bekerhouder past. Uiteraard voelt hij zich ook thuis op je bureau of op je werkbank. Je kunt hem dus opladen met een willekeurige usb-poort, maar ook met een12V sigarettenaansteker in de auto of gewoon in een stopcontact.