Vandaag besteld, maandag in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zaklampen & batterijen

MagLED: zaklampen van Maglite met LED's

De welbekende Maglite zaklampen zijn nu ook in LED-varianten te verkrijgen, de zogenaamde MagLED-serie. Het grootste voordeel van deze upgrade naar LED is het veel lagere energieverbruik.

Hierdoor gaan je batterijen een stuk langer mee. Hiernaast hoef je ook nooit meer bang te zijn voor een kapot lampje want een LED-lampje gaan 50.000 uur mee. Tel daar bij op dat deze nieuwe LED’s een hogere lichtopbrengst garanderen dan de lampjes die in de oude Maglites gebruikt worden en je zult begrijpen dat MagLED een enorme sprong voorwaarts is.

De ontwikkelaars van de populaire Maglites hebben ervoor gekozen om een deel van de bekende collectie te voorzien van LED-lampen, zoals de bekende Maglite D-cel en C-cel staaflantaarns maar ook de Maglite Mini en Solitaire zaklampen. Deze klassiekers zijn aangevuld met enkele compleet nieuwe modellen met nieuwe functies. Inwendig is er het nodige verbeterd aan deze iconische lampen. Daarnaast kun je natuurlijk nog steeds vertrouwen op de sublieme bouwkwaliteit waar Maglite om bekend staat.