Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Hoofdlampen voor thuisgebruik: allround en veelzijdig

In en om het huis zijn er veel verschillende toepassingen voor hoofdlampen. Een goede hoofdlamp komt dan ook altijd van pas. Zeker in de wintermaanden wanneer het steeds eerder donker wordt, maar ook wanneer er eens een stop doorslaat is een goede hoofdlamp onmisbaar. Het is dan ideaal om beide handen vrij te houden. Je hebt hierbij geen verre lichtbundel nodig, maar meer één met veel breedte. Zo zie je niet alleen zelf goed, maar je wordt ook gezien. Perfect bij bijvoorbeeld het uitlaten van de hond, (bos)wandelingen, klussen of voor fotografie.

Hoofdlampen voor het wandelen met de hond

Een flinke wandeling met de hond is heerlijk ontspannend. Naast je hond is ook een hoofdlamp een fijne partner. Zo heb je je handen vrij om de riem vast te houden, maar ook tijdens het opruimen van de hondenpoep is het handig om twee handen vrij te hebben. Maar denk ook aan je eigen veiligheid. Met een goede hoofdlamp ben je zelf ook beter zichtbaar: op donkere wegen is dit eigenlijk wel een must. 

Hoofdlampen voor tijdens het klussen

Een klusje in de kruipruimte, meterkast of onder de motorkap van je auto. Je kent ze wel, donkere plaatsen waar je meestal twee handen bij nodig hebt. Een compacte hoofdlamp die tegen een stootje kan, is dan ook de oplossing. Een laag vermogen voor dichtbij, maar ook genoeg vermogen voor op afstand om je gereedschap en materialen snel te vinden.  

Hoofdlampen als noodverlichting

Zoek je een hoofdlamp die enkel gebruikt wordt bij het geval van nood? Kies dan een hoofdlamp die werkt op CR123A-batterijen. Deze batterijen hebben namelijk tot 10 jaar opslaggarantie. Ook hebben ze geen kans op batterijlekkage, wat in een kostbare hoofdlamp natuurlijk een groot voordeel is. Als je de hoofdlamp voor een tijdje niet gebruikt: verwijder de batterijen of draai de batterijkap van de lamp iets los. Ook als je de lamp niet gebruikt, trekt de lamp alsnog stroom uit de accu.

Ben je er niet zeker van of dit de juiste lampen voor jou zijn? We helpen je daar graag bij verder met behulp van de keuzehulp voor hoofdlampen.