Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: gelimiteerde Kai Shun Kohen messenset

De unieke en gelimiteerde Kai Shun Kohen messenset bestaat uit de twee populairste lemmetvormen voor keukenmessen in het westen. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor Japanse keukenmessen om hun gebruiksgemak en stijl. De Shun Kohen is het beste van twee werelden. Dit is een unieke hybride tussen Westers en Japans design. Gemaakt om jou keukenbeleving naar een hoger niveau te brengen. Ontdek waarom de Shun Kohen zo populair is!

Kai Shun Kohen: ontdek het Japanse vakmanschap

De handgrepen van de Kai Shun Kohen zijn gemaakt van duurzaam Pakkahout met een roodachtige kleur en donkere nerven. De handgrepen hebben een D-vorm wat zorgt voor een comfortabele en natuurlijke greep. Waardoor je moeiteloos voor lange tijd kunt snijden. Een mooie roestvaste eindkap met een reliëf van het Kai Shun logo, geven de Kai Shun Kohen serie een gestileerde premium uitstraling die hoort bij messen van dit kaliber. Messen die zo speciaal zijn als deze set verdienen het om goed opgeborgen te worden. De set komt met zwarte leren schedes met een drukknop die de messen complimenteren. Om de messenset te kunnen vervoeren wordt de set geleverd met een metalen koffer en inserts van schuim. Wel zo veilig en het geeft een zeer professionele uitstraling.

Kai Shun Kohen universeelmes

Het Kai Shun Kohen universeelmes is een exclusief en hoogwaardig mes dat vakmanschap en functionaliteit combineert. Het mes is onderdeel van de Kohen-serie van Kai Shun, die bekend staat om zijn uitzonderlijke kwaliteit en precisie. Dit mes heeft een wat korter en slanker lemmet dan het koksmes. Het universeelmes is een echte all-rounder. Of je nu kruiden wilt fijnsnijden, groenten in stukken wilt snijden of vlees wilt schoonmaken: het is allemaal mogelijk met wat ook wel een utilitymes wordt genoemd. Voor veel van deze snijtaken zijn specifieke keukenmessen te verkrijgen. Echter, deze alleskunner is eigenlijk onmisbaar in iedere keuken.

Kai Shun Kohen koksmes

Het Kai Shun Kohen koksmes vertegenwoordigt een exclusieve en hoogwaardige combinatie van vakmanschap en functionaliteit. Dit mes maakt deel uit van de gerenommeerde Kohen-serie van Kai Shun, die wordt geprezen om zijn uitzonderlijke kwaliteit en precisie. Met zijn indrukwekkende lemmet van 20 cm onderscheidt dit mes zich door zijn lengte en breedte in vergelijking met het Kai Shun Kohen universeelmes. Het is het ultieme voorbeeld van een traditioneel Japans koksmes, geschikt voor vrijwel elke snijtaak in de keuken, variërend van het precies snijden van vlees, vis en fruit tot het fijn kneuzen van peperkorrels.

Hoogste kwaliteit handgemaakte Japanse messen

De messen uit de Kai Shun Kohen serie worden gemaakt van roestvast damaststaal met een hoog koolstofgehalte. Het lemmet van de messen uit deze begeerde serie bestaat uit 71 micro lagen van VG2 en VG10 roestvast staal. Deze Dual Core lemmeten geven een lange scherpte, sterkte en duurzaamheid. Kai Shun Kohen comprimeert nooit op scherpte.

Zoals voor ieder kwaliteitskeukenmes geldt, kun je ook de Kai Shun Kohen messen beter niet in de vaatwasser doen. Het best is om ze meteen na gebruik met de hand af te wassen en te drogen. Zo blijft de unieke uitstraling en de kwaliteit van de messen optimaal gewaarborgd.