Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Wat kun jij doen om energie te besparen?

Door de rijzende energie- en gasprijzen is er geen beter moment dan nu om over te stappen naar alternatieve energiebronnen. Om iedereen een beetje op weg te helpen hebben wij de meest praktische en simpelweg handige producten uitgelicht. Op deze manier hopen wij jou te helpen bij een duurzame toekomst en het laag houden van jouw energierekening. Denk bijvoorbeeld aan alternatieve manier voor het opwekken van stroom. Een houtkachel als alternatief voor gas.

Laten we beginnen met een van de belangrijkste dingen, namelijk warmte. Gelukkig zijn hier alternatieven voor, bijvoorbeeld een houtkachel. Wat heeft een houtkachel nodig? Inderdaad, hout! En om dit hout in perfecte stukken te kloven hebben wij een aantal fantastische producten, zelfs voor de minder gevorderde houthakkers hebben wij een simpele houtklover: de Kindling Cracker. Voor de gevorderde houtklover onder ons hebben we een prachtig assortiment aan bijlen en onderhoudsmiddelen.


Alleen met houtkloven ben je er nog niet, van hout zonder vlam word je niet erg warm. Het moet natuurlijk nog vlamvatten, ofwel de fik erin. Om dit klusje te klaren hebben wij veel hulpmiddelen. We hebben onze meest populaire vuurmakers uitgelicht. Aanmaakhout, firesteels en aanstekers. Op onze vuurmakers-pagina vind je nog veel meer producten.


Met off the grid power-oplossingen wek je in alle situaties je eigen stroom op. Ideaal om je mobiel of GPS weer op te laden! Met de Off Grid Power maak je gebruik van de kracht van de wind of de zon en zo laad je eenvoudig je telefoon, camera, GPS of zelfs je powerbank weer op. Bovendien is het nog duurzaam ook! Let op: of het nou om zonne-energie of windenergie gaat, met off grid power-oplossingen ben je altijd afhankelijk van het weer.


Naast het opwekken van stroom is het natuurlijk ook handig om deze stroom op te kunnen slaan. Met een powerbank sla je gemakkelijk jouw gewonnen stroom op voor later gebruik. Het grote verschil tussen een powerbank en een powerstation zit hem in de grootte en de maximum laadcapaciteit. Zo draag je een powerbank gemakkelijk in je tas of zakken.


Dat was het topic dan alweer. We hopen je op deze manier een beetje op weg te hebben geholpen met het omlaag halen van jouw energierekening.