Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Professionele verrekijkers

Ben je op zoek naar een professionele verrekijker? Dan zit je goed bij Knivesandtools. Wij hebben een breed assortiment aan verschillende verrekijkers. Ben je op zoek naar een verrekijker als boswachter, of trek je er elk weekend op uit om heerlijk in de natuur te zijn? Je wil die eekhoorn natuurlijk wel scherp in beeld hebben! Een professionele verrekijker is daarom zeer belangrijk. Advies nodig? Neem contact met ons op of kom eens langs in de showroom.

Wanneer is een verrekijker professioneel?

Wat maakt een professionele verrekijker nou een professionele verrekijker? Er zijn diverse punten waar je op moet letten. Er bestaan bijvoorbeeld verschillende soorten glas. Professionele verrekijkers hebben altijd ED-glas. Dit zorgt ervoor dat er geen verkleuringen zijn (chromatische aberratie genoemd) en de randscherpte goed is. Daarnaast moet de verrekijker ook waterdicht zijn en mag het glas niet beslaan. Dit wordt voorkomen door een stikstofgevulde verrekijker. Tot slot moet de verrekijker een dioptriecorrectie en minimaal een BAK-4 prisma hebben.

22 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50