Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Eden verrekijkers: de optimale kijker voor de beste prijs

Wil je de kwaliteit van de bekende verrekijkermerken zonder veel geld uit te geven? Kies dan een Eden verrekijker. Eden kijkers zijn degelijke en betaalbare verrekijkers voor vogelaars, jagers, voor op safari en voor alle andere natuurliefhebbers. De kijkers zijn van een hoogwaardige kwaliteit en dat tegen een zeer gunstige prijs. En met 25 jaar garantie!

Eden XP en HD

Eden verrekijkers zijn verkrijgbaar in twee verschillende series; de XP en de HD. Om de series kort en krachtig in beeld te brengen hebben wij een handig overzicht van de verschillen tussen de Eden verrekijker gemaakt. Daarin beschrijven we de verschillende eigenschappen en de sterke punten. En zo maak jij eenvoudig de juiste keuze.

Eden verrekijker prijsvoordeel

De Eden-verrekijkers zijn exclusief te koop in webwinkels van KATO Group. Wij laten de kijkers fabriceren door een fabrikant die ook voor veel andere bekende kijker-merken produceert. Onze verrekijkers zijn daardoor vergelijkbaar met kijkers die een veelvoud kosten. En het scheelt een merk en een distributeur in de verkoopketen en dat betekent prijsvoordeel voor jou! Vanzelfsprekend van de beste kwaliteit en met de service en garantie zoals je van ons gewend bent.

Eden kijkers getest

Wij zijn groot fan van onze verrekijkers. Maar de Eden-kijkers hebben een grote schare enthousiaste gebruikers in heel Europa. Bekijk alle testverslagen van de Eden-verrekijkers maar. De verrekijkers van Eden zijn onder andere door de Twentse Vogelwerkgroep uitvoerig getest en zijn zeer goed uit de test gekomen. Of lees in de reviews wat de vele kopers van Eden-verrekijkers ervaren hebben! Keer op keer komen deze kijkers goed uit de test.

Ben je er nog niet helemaal uit?

Een keuze maken gaat makkelijker als je het product echt vast hebt. Daarom kun je onze Eden-verrekijkers altijd 30 dagen proberen en alsnog gratis retourneren. Bovendien kies je met Klarna heel eenvoudig voor achteraf betalen. Zo weet je zeker dat je betaalt voor iets wat je echt wilt hebben.

ZMuyXKyjI90