Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Verrekijkers voor grote afstanden

Een verrekijker die geschikt is voor gebruik op grote afstand moet over verschillende belangrijke eigenschappen beschikken. Ten eerste moet het een hoge vergroting hebben, zoals 12x of hoger, waarmee je objecten op grotere afstand kunt zien. Houd er wel rekening mee dat een hogere vergroting ook kan leiden tot trillende beelden waardoor de beelden onscherp kunnen worden. Ten tweede moet de verrekijker een grotere objectieve lens hebben, zoals 42mm of groter, waarmee meer licht binnenkomt en waardoor het beeld helderder en scherper wordt, vooral bij gebruik in slecht verlichte omstandigheden.

De kwaliteit van de lenzen en coatings die in de verrekijker zijn gebruikt, zijn van grote invloed op de beeldkwaliteit, dus kies voor verrekijkers met multicoated lenzen voor de beste beeldscherpte en helderheid. Ten slotte is een verrekijker die gemakkelijk stil te houden is, vanwege zijn gewicht, ontwerp of ingebouwde functies zoals beeldstabilisatie, beter geschikt voor gebruik op grote afstand.


3 Producten