Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Digiscoping met smartphone

Digiscoping met je smartphone? We horen je denken: digi-wattes? Digiscoping is een simpele handeling: door je smartphone en je verrekijker aan elkaar te koppelen, haal je datgene wat je met je verrekijker ziet naar het beeldscherm van je smartphone. Je creëert in feite een super telelens. Zet wel even de camera van je smartphone aan en maak vervolgens toffe foto’s en filmpjes. Een verrekijker stelt je slechts in staat om beelden waar te nemen, maar dankzij digiscoping leg je de beelden ook direct vast! Om het allemaal nog gemakkelijker te maken heeft Swarovski enkele handige gadgets.

Swarovski VPA variabele telefoonadapter

De Swarovski VPA variabele telefoonadapter. Ontzettend handig als je aan de slag gaat met digiscoping. Je smartphone bevestig je eenvoudig in de adapter dankzij het handige schuif- en locksysteem. De telefoonadapter is ontworpen voor de meeste Swarovski verrekijkers, namelijk de CL Companion, EL, EL Range en SLC verrekijkers. De VPA is ook compatible met andere merken verrekijkers, vanaf 8x32 en groter.

De Swarovski VPA variabele telefoonadapter is een allround adapter die geschikt is voor iOS – en Android apparaten, zoals: Samsung, Huawei, iPhone (uitgezonderd iPhone 4), HTC, LG en Google P-smartphone modellen. Let op: de adapterring voor verrekijkers is apart verkrijgbaar.

Hoe werkt digiscoping?

  • Klik je smartphone in de Swarovski VPA adapter
  • Schroef de adapterring op de VPA
  • Maak het geheel vast aan je verrekijker
  • Zet de camera van je smartphone aan en je bent klaar om te starten met digiscoping

Voordelen van digiscoping

  • Waarnemen én vastleggen van wat er zich op afstand afspeelt.
  • Een alles-in-één oplossing, want het is goedkoper, makkelijker en lichter dan dat je een spiegelreflexcamera met telelens gebruikt.
  • De door jouw vastgelegde beelden kun je gelijk op je smartphone bekijken en delen met de rest van de wereld.

Digiscoping is een hele innovatieve manier om de wereld om je heen te observeren. Met de juiste producten en door veel te oefenen in de praktijk, sta je versteld van het verbluffende resultaat.