Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: Fenix E18R oplaadbaar zaklampje

Wauw, de Fenix E18R is echt een indrukwekkend zaklampje. Ultracompact met uitstekende prestaties. 750 Lumen in een lampje van slechts 6 centimeter en 33 gram. Compact genoeg voor in je broekzak of voor aan je sleutelbos. De grootte en uitvoering maken de E18R perfect voor wandelen, kamperen, vissen en industrieel gebruik.

De oxidatiebestendige aluminium behuizing en de ultradunne optische lens zijn gemaakt om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik en de meest ruige elementen. Daarbij is de E18R water- en stofdicht volgens de IP-68 standaard. Met de magnetische onderzijde bevestig je de lamp aan metalen oppervlakken. Handig tijdens het klussen of bij autopech.

De E18R werkt met twee batterijbronnen: de aanbevolen oplaadbare 16340-batterij of een CR123 als back-up of bij temperaturen beneden het vriespunt. Vier lichtstanden, een stobe-stand en een batterij-indicator maken deze lamp helemaal compleet. De lamp is oplaadbaar met de meegeleverde magnetische laadkabel.

Oplaadbaar met de magnetische laadkabel