Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor de Buyer Mineral B Element wokpan 4L, 28cm 5614.28

20 review(s)
Artikelnummer DEB5614.28

Reviews voor de Buyer Mineral B Element wokpan 4L, 28cm 5614.28

20 review(s)
€ 66,99
Adviesprijs€ 96,95
Op voorraad

Vandaag besteld, maandag in huis

Diameter: 28 cm
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

20 review(s)
Sorteer op:
Onno, Oostzaan

dinsdag 26 september 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goede pan, precies wat je kan verwachten van een stalen pan


Casper, Winterswijk Meddo

dinsdag 20 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Topproduct! Dit zijn de beste pannen op de markt vind ik en dat ook nog eens voor een hele scherpe prijs. Na 1x inbranden vormt zich met het gebruik een onovertroffen en steeds beter wordende anti aanbaklaag. Het enige dat je niet moet doen is tomaten en andere zure producten langere tijd laten stoven. Deze pan is perfect voor eenpansgerechten die niet uren hoeven te stoven. Aanrader!


Wim, Berkel En Rodenrijs

maandag 14 november 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Evenals de koekenpannen bevalt deze pan ook prima. Echt wokken nog niet geprobeerd, gezien de platte bodem heb ik daar mijn bedenkingen over.


, Tilburg

donderdag 26 mei 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een welkome aanvulling op de 3 koekenpannen die ik al had van De Buyer. Dit zijn superpannen. Het enige nadeel is het gewicht. Dus effe tossen à la Gordon Ramsay wordt lastig. Deze wokpan is ook zwaar. Het inbranden ging iets lastiger, waarschijnlijk omdat de pan hoger is en meer staal bevat? Verder zijn het erg fijne pannen. En betaalbaar.


Gijs, Arnhem

donderdag 23 december 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Solide wokpan die een tijdje nodig heeft om in te branden, maar daarna super is in gebruik.


Oscar, Apeldoorn

donderdag 16 december 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wij hebben meerdere de Buyer pannen. Bevallen erg goed. Geen geklooi met anti aanbaklagen, stevige handvaten zonder schroefjes die los gaan zitten. Je moet er wel tegen kunnen dat ze niet mooi schoon worden. Ze zijn ook zwaar. Wij vinden dit een voordeel, ze schuiven ook minder snel op het fornuis als je er in roert, maar het kan voor sommige mensen misschien ook te zwaar zijn.


Etienne, Riemst

zaterdag 4 december 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer degelijke en fijn pan voor wok maar ook voor sauzen makkelijk in te branden /de buyer/ zijn allemaal top pannen heb ondertussen de hele serie en Knife and tools altijd top service in levering - kwaliteit producten en garanties mag ook gezegd worden


nathan kom, Nieuwe-Tonge

zaterdag 26 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zz


Stephan, Wageningen

donderdag 24 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Uitstekend kwalitatieve pan. Goede seasoning vergt wat tijd en moeite maar zodra dit goed is gebeurd totaal geen last van aanbakkingen. Zeker een aanbeveling. De hele serie inmiddels aangeschaft.


Florence DUVERGIER, Saint Martin d'Hères

dinsdag 14 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

ROBERT, Zeil

woensdag 1 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Concha Vaneker-van Nieuwland, Enschede

woensdag 25 december 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Tevreden over het product!


Bontebaard, Hardenberg

woensdag 21 maart 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik moet nog erg wennen aan deze wokpan maar omdat ik een erg hete wokbrander heb in mijn kookplaat kan ik geen pannen met antiaanbaklaag gebruiken omdat ze telkens verbranden. Het is nu nog te kort om te kunnen concluderen of deze pan daar beter tegen bestand is. Dit is voor mij dan ook een test. Wat het gebruik van de pan betreft ik moet mij er telkens toe zetten om de pan onmiddelijk na het koken leeg te maken en af ook af te wassen. ik heb gemerkt dat er gerechten zijn die als je ze te lang in de pan laat zitten de smaak van het ijzer overnemen dan is het gerecht niet meer te eten. Zodra het eten klaar is en ik de borden heb opgeschept, of als het eten nog even duurt doe ik alles wat er nog wat in de pan zit in een glazen schaal. en zet die eventueel in de oven ( warm houd stand. Het is goed mogelijk dat ik over twee jaar enthousiaster ben over dit soort pannen. Mijn verwachtingen gaan verder dan alleen voor dit moment.


Vince, Blésignac

dinsdag 26 december 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dorus, Ulicoten

dinsdag 26 december 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Inmiddels de 3e stalen Buyer pan die ik aanschaf. Het inbakken steld niets voor en het bakt niet aan. Pan is erg zwaar, maar dat is voor mij persoonlijk geen probleem. Direct na het bakken even afspoelen met warm water en de pan is schoon. De bijenwas maakt naar mijn idee niets uit, de Buyerpan zonder bakt ook niet aan. We gebruiken nu een paar maanden stalen pannen en willen niets anders meer.


Anoniem, Albergen

zaterdag 12 augustus 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dit is mijn tweede en dat omdat ze zeer goed bevallen in het gebruik. Eten wordt er echt lekkerder door en dan neem je dat iets extra meer werk op de koop toe. En gezond is het zeker, geen vreemde stoffen waar je bang van moet zijn.


Holleman, Haalderen

dinsdag 23 mei 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik gebruik het product pas , dus nog even afwachten , maar eerste indruk is goed , al is dit geen ,, echte ,, wok !


Arno, Zeewolde

zaterdag 13 mei 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Perfecte pan zonder chemische antie aanbak laag en toch makkelijk schoon te maken.


K.Engelhart, Tönisvorst

dinsdag 24 januari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Pierre Calendre, BOURG LES VALENCE

donderdag 19 januari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer DEB5614.28

Reviews voor de Buyer Mineral B Element wokpan 4L, 28cm 5614.28

20 review(s)
€ 66,99
Adviesprijs€ 96,95
Op voorraad

Vandaag besteld, maandag in huis

Diameter: 28 cm
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad