Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Zero Tolerance Tomahawk: maximale kracht, eigentijds jasje

Als de grote jongens buiten gaan spelen komt de nieuwe tomahawk van Zero Tolerance snel om de hoek kijken. Een krachtige tool, te gebruiken voor het verwijderen van obstakels of het vergroten van openingen. Perfect voor gebruik in het bos of in de bergen. Zelfs onder de meest extreme omstandigheden zal deze bijl je niet in de steek laten. Door zijn slimme vormgeving kun je met de Tomahawk een maximale (slag)kracht genereren.

Kracht krijgt de Zero Tolerance Tomahawk dankzij Vanadis 4 extra gepoederd staal. De bekende DLC carbon coating zorgt voor de nodige bescherming van het mes. Natuurlijk biedt de Tomahawk uitstekende grip, dankzij het handvat uitgevoerd in G-10 staal. 

De Zero Tolerance Tomahawk is uitgevoerd met Vanadis 4 extra gepoederd staal. Dit maakt hem bijzonder sterk, terwijl de bekende DLC carbon coating zorgt voor de bescherming van het mes. Optimale grip wordt gegarandeerd dankzij het sterke G10 heft.

De meegeleverde beschermingsdoek maakt de Tomahawk veilig op te bergen en makkelijk te vervoeren.

Fabrieksspecificaties:

  • Vanadis 4 Extra staal met Tungsten DLC coating
  • Handvat: G-10
  • Lengte van de kop: 12.1 cm
  • Totale lengte: 40.4 cm

De Zero Tolerance Tomahawk wordt eind juni 2014 verwacht.