Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

SHOT Show 2024: nieuwe CRKT messen voor 2024

De SHOT Show in Las Vegas is hét event waar outdoor- en messenmerken de nieuwste producten voor het komende jaar lanceren. Ieder jaar zijn wij van de partij om als eerste op de hoogte te zijn van alle nieuwe producten. Zo ook deze nieuwe CRKT-messen voor 2024!

CRKT booth SHOT Show 1
CRKT booth SHOT Show 2

De gehele lancering bestaat uit maar liefst meer dan 20 modellen. We hebben een greep uit de nieuwe lancering gekozen!

CRKT Padawan serie door Pedro Buzetti

De CRKT Padawan is een gaaf zakmes, ontworpen door Pedro Buzetti. Waarom de naam 'Padawan'? Als leerling van de bekende messenmaker Flavio Ikoma, bij veel bekend als de "Meester" (see what they did there), was Buzetti's rol als "padawan" de perfecte inspiratie voor zijn eerste mesontwerp met CRKT. Dit zeer capabele EDC-mes is gemaakt voor vorm en functie. Een echte allemansvriend voor dagelijks gebruik.

Nieuwe CRKT Squid messen door Lucas Burnley

De CRKT Squid Compact is een compact EDC-zakmes en het kleine broertje van de originele CRKT Squid, ontworpen door Lucas Burnley. Dit is een mes waar niemand bang van wordt. Het formaat is bescheiden en het drop-point lemmet oogt vriendelijk. Maar laat je niet misleiden: dit mes kan tegen een stootje. De CRKT Squid XM Black 2495B Brown is een grotere versie van de super populaire CRKT Squid. Alle drie de messen hebben een lemmet van D2-staal, een stevige roestvaststalen en G10 handgreep en zijn voorzien van het Assisted Opening-mechanisme.

CRKT M16 Desert Tan messen door Kit Carson

De CRKT M16-serie is een van de populairste en langstlopende messenseries van CRKT. Het model M16 bestaat al sinds de jaren 70 en 80. Het zijn geweldige hard-use messen voor EDC en tactische toepassingen. Deze twee nieuwe modellen zijn voorzien van Desert Tan-kleurstelling, D2-stalen lemmet en lopen nu op kogellagers. De handgrepen zijn gemaakt van griprijk G10.

CRKT Ibis door Lucas Burnley

De CRKT Ibis 2560 is een stijlvol zakmes, ontworpen door Lucas Burnley, voor alledaags gebruik. Het ontwerp van de Ibis is geïnspireerd door de elegante waadvogel. De G10 handgreep zou je bijna ibis-ei blauw kunnen noemen. Kortom: dit EDC-zakmes is een opvallend eerbetoon aan een majestueuze vogel. Om Lucas Burnley te citeren over het ontwerp: "Het ziet er gewoon goed uit".

CRKT Homefront Compact door Ken Onion

De CRKT Homefront Compact Black DLC K245BKP is een compacte en premium variant van de bekende CRKT Homefront, ontworpen door Ken Onion. Deze compacte variant heeft een korter lemmet en een traditionele flipper. De gepatenteerde Field Strip Technology, die de originele CRKT Homefront zo uniek maakte, heeft plaatsgemaakt voor een standaard zakmesconstructie, iets gebruiksvriendelijker. CRKT heeft voor een stoere kleurencombinatie gekozen die doet denken aan de messen uit de Tweede Wereldoorlog.

CRKT Bot Deadbolt door Flavio Ikoma

De CRKT Bot Deadbolt 5420 is ontworpen door Flavio Ikoma als een verlengstuk van je hand. Flavio Ikoma maakte de Bot om het mes te zijn waar je instinctief naar grijpt en dat je moeiteloos dagelijks gebruikt. Het mes is ontworpen om natuurlijk aan te voelen in je hand en snel te openen, met het Assisted Opening-mechanisme en IKBS-kogellagers.

Dit is slechts een greep uit de 2024-lancering van CRKT! Klik hier voor alle CRKT-messen

Over CRKT

CRKT Knives, opgericht in 1994 in Oregon, VS, is een toonaangevend bedrijf in messen en gereedschappen. Ze staan bekend om hun diverse assortiment hoogwaardige messen, ontworpen in samenwerking met bekende makers. Hun focus op innovatie en duurzaamheid heeft hen geliefd gemaakt bij verzamelaars en professionals wereldwijd.