Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Eden XP verrekijkers

De Eden XP verrekijkers zijn ‘dakkant’ verrekijkers met een zeer helder en scherp beeld en een hoge randscherpte, 8x of 10x vergroting, breed gezichtsveld en snelle scherpstelling. Stikstof gevuld en geschikt voor gebruik bij temperaturen tot -20 graden C. De behuizing van de XP serie is gemaakt van zeer licht en oersterk polyfenyleensulfide. Dit voelt degelijk aan en zorgt voor een lange levensduur van de kijker.

Eden verrekijker prijsvoordeel

De Eden verrekijker laten wij fabriceren door een fabrikant die ook voor veel andere bekende kijker-merken produceert. Onze verrekijker zijn daardoor vergelijkbaar met kijkers die een veelvoud kosten. En het scheelt een merk en een distributeur in de verkoopketen en dat betekent prijsvoordeel voor jou! Vanzelfsprekend van de beste kwaliteit en met de service en garantie zoals je van ons gewend bent. 

25 jaar garantie

Wij zijn volledig overtuigd van de kwaliteit van onze Eden-verrekijkers. Daarom bieden wij maar liefst 25 jaar garantie op materiaal- en fabricagefouten!

 

90% lichtdoorlating

Zeer helder en scherp beeld door een lichtdoorlating van maar liefst 90%.

15% minder gewicht

We hebben het gewicht van de XP verrekijkers met maar liefst 15% kunnen verlagen. Het voordeel: minder vermoeide spieren en daardoor een stabieler beeld.

Comfortabele draagband

Alle verrekijkers uit de XP serie worden geleverd met een brede comfortabele draagband en een handige draagtas om de verrekijker veilig in op te bergen.

Bruikbaar tot -20°C

De XP serie blijft dankzij de grondige spoeling met stikstof inwendig vrij van condens tot -20°C. Door fabricage met kleine toleranties en toepassing van speciaal smeermiddel blijven de beweegbare delen tot deze temperatuur prima beweegbaar!

 

Eenvoudige scherpstelling

De scherpstelslag van de XP verrekijkers is net iets langer gemaakt. Hierdoor kun je de verrekijker makkelijker (en dus sneller) scherpstellen.

 

 

 

aLTVtjJDgUU