Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

NL

Benchmade Bugout vs Mini Bugout

Sinds zijn introductie is de Benchmade Bugout een ongekend succes. Niet zo gek dus dat Benchmade al snel met een Mini Bugout kwam. Maar hoe verschillen ze? En waarom zou je de een boven de ander kiezen? We leggen het graag uit.

Allereerst een aantal overeenkomsten. Greepmateriaal en lemmetstaal: identiek. Ook de vergrendeling natuurlijk: beiden zijn behept met Benchmade’s kenmerkende Axis-lock. Hierdoor zijn ze ook voor zowel links- als rechtshandigen precies even bruikbaar.

De verschillen

Dan blijven er niet veel aspecten over die echt kunnen verschillen. We komen dus automatisch uit op lengte en gewicht. Een verschil van 11 mm lemmet en 10 gram gewicht. Dat lijkt wel mee te vallen, maar die lengte betekent in de praktijk toch een verschil. Zowel in gebruik als in je broekzak.

Zo wil de Bugout beter met grote handen of handschoenen aan. Dan is hij net iets fijner. Maar als het om sporadisch gebruik gaat, waarbij je aan een compacter lemmet genoeg hebt, is de Mini Bugout een uitstekende keuze.

Gerelateerde topics
contact
(078) 481 771Bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur

Verzendkosten in België

Bestellingen boven de € 50,- GRATIS verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
ups
gls
Afhalen
ups
Betalen
payment-bancontactmrcash
payment-kbcpaymentbutton
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
BEBelgië (Nederlands)