Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Victorinox Ranger Wood 55 hout 0.9561.63 Zwitsers zakmes

12 review(s)
Artikelnummer VT0.9561.63

Reviews voor Victorinox Ranger Wood 55 hout 0.9561.63 Zwitsers zakmes

12 review(s)
€ 98,10
Adviesprijs€ 109,00
Op voorraad

Vandaag besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

12 review(s)
Sorteer op:
Dik, Dodewaard

zaterdag 28 januari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Degelijk mooi en compleet alledaags zakmes. Heb de rangerwood al een paar jaar alleen door het veelvoudig gebruik was deze aan vervanging toe(dit kwam door eigen toedoen!). Heb ontzettend veel messen vergeleken en bekeken en er echt de tijd voor genomen maar uiteindelijk toch weer bij de rangerwood 55 terecht uitgekomen het design icm de kwaliteit winnen het echt van de concurrentie! Kortom waar voor je geld en een perfecte prijs kwaliteitsverhouding!


Andre, le quesnoy

woensdag 7 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

KT, Velp Gld

woensdag 12 januari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Deze “Wenger 55” onder Victorinox vlag ben ik al jaren aan het bekijken via knives en tools. En nu met deze mooie prijs dacht ik eindelijk: Aanschaffen, ook al is de mes veel te groot voor mij, dan hoef ik de website niet meer te gebruiken voor het bewonderen van dit Zwitsers zakmes. Gevraagd om een mooie lichte houten kleur en deze heb ik daadwerkelijk mogen ontvangen. Perfect passend bij m’n Vic wood s557. Dank!


Hans-Peter Biege, Berlin

woensdag 30 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wouter, Brussel

donderdag 4 januari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi groot mes. Voor outdoor, niet om zo mee in je zak rond te lopen. Ik heb elders een lederen hoesje gekocht om die reden. De afwerking is typisch Victorinox perfect. Enkel de blikopener en flesopener 'klakken' wat minder strak open dan ik gewend ben van andere Victorinox messen, maar dat is meer een gevoel. De zaag is echt enorm lang. Het mes is goed scherp. Ik hou er wel van dat het lemmet gepolijst is. Bij Victorinox is dat altijd, maar bij veel merken is het gesatineerd. Het hout is heel mooi en het mes ligt goed in de hand. Je drukt op het Victorinox logo om de blade lock op te heffen en het lemmet in te klappen.


Anoniem, BOIS D'ARCY

dinsdag 12 december 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wild-Wuchs, Bräunlingen

woensdag 18 oktober 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Alfons, De Pinte

donderdag 28 september 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

vouwmes van groot formaat (13 cm gesloten) waarvoor je het beste een gepast foedraal of riemschede uitzoekt; mooi walnoten heft; originele lemmetvergrendeling ontgrendelen via druk op Victorinox-embleem;alle courante gereedschappen met voor zakmes uitzonderlijk lang lemmet (9 cm) en zaag.


Ed W, oxford

woensdag 20 september 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Willy, Olen

woensdag 28 juni 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dit zakmes voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Het ligt zeer goed in hand. Ik heb dit mes voornamelijk gekocht omwille van het grotere, blokkerend mes (in vergelijking met mijn vorige, kleinere zakmes) en de mooie houten afwerking. Mijn initiele vrees was dat dit misschien te groot zou zijn maar dit valt voor mij goed mee. Het pas perfect in mijn broekzak en is zeker niet storend.


WDC, Ninove

maandag 23 mei 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi robuust zakmes. Ook de gravure door Knives and Tools is heel mooi gelukt zoals de verwachtingen. Aanrader. Een visuele preview van de gravure online zou iets handiger nog zijn :-)


FotoCreatives, Klarenbeek

donderdag 26 maart 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prachtig mes van de voormalige Zwitserse Wenger fabriek. Victorinox heeft deze fabriek overgenomen en daarbij de Wenger messen naar haar eigen (hogere) standaard gebracht. Dat is bij dit mes ook goed te zien. Prachtig noten houten handvatten en een subliem binnenwerk. Het mes is lekker groot (net als de zaag) en is niet echt geschikt voor mensen met kleine handen. Tja wat kun je verder zeggen over zo'n mooi en kwalitatief hoogwaardig product. Mijn enig puntje van zorg is dat het relatief droge (en enigszins wat ruw aanvoelend) notenhouten handvat snel smeer aanpakt door mijn bushcraft gebruik. Ik heb daarom het handvat eerst flink in de meubel olie gezet en daarna nog eens met ballistol. Dat voelt goed! Heb het mes in een prachtige foedraal zitten van Tasmanian Tiger (ook gekocht hier bij Knives & Tools) en deze combi is helemaal top! Dank weer voor de perfecte service!


Artikelnummer VT0.9561.63

Reviews voor Victorinox Ranger Wood 55 hout 0.9561.63 Zwitsers zakmes

12 review(s)
€ 98,10
Adviesprijs€ 109,00
Op voorraad

Vandaag besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad