Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

NL

Reviews voor Victorinox Fibrox broodmes/banketbakkersmes 26 cm 5.2933.26

47 review(s)
Artikelnummer VT5.2933.26

Reviews voor Victorinox Fibrox broodmes/banketbakkersmes 26 cm 5.2933.26

47 review(s)
€ 29,75
€ 35,00

-15%

Je bespaart 5,25

Op voorraad

Vandaag besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

47 review(s)
Sorteer op:
Elza, Uithuizen

donderdag 30 juni 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een erg fijn en scherp mes .


Angèle , benestroff

maandag 6 juni 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

VDK, Rennes

maandag 30 mei 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Hervé Palix, Saint Genest Lachamp

dinsdag 19 april 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Adrian, Upaix

dinsdag 29 maart 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Hp, Pijnacker

maandag 21 maart 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Voor de horeca gekocht fijn mes lekker scherp


LR, Gresswiller

zondag 27 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Tanja Harms, Delft

dinsdag 22 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

prachtig product en snel geleverd


, Culemborg

maandag 21 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Uitstekend broodmes. Scherp en glijdt gemakkelijk door alle soorten brood, van zachte bolletjes tot broden met een harde korst. Ben er blij mee.


Marcel de Kruyff, Purmerend

maandag 31 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het is een top mes. Snel en netjes verpakt verzonden. Ben overigens dol op alle victorinox messen. Is een topmerk.


Hans Schneymann, Groningen

maandag 31 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Opnieuw bewijst Victorinox kwaliteit te kunnen leveren tegen een vriendelijke prijs. Het mes gaat moeiteloos door het brood en laat de structuur van het brood ongemoeid. Als een mes door de boter, zal ik maar zeggen. Vooral bij broodjes is dat belangrijk, je wil twee mooie helften hebben om te smeren en beleggen.


Diego, Wilrijk

dinsdag 18 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Very good knife, I was not completely sure because it didn't look like my old bread knife, but I'm veri satisfied. It came very sharp, so sharp that I cut myself just opening it. Very happy with it.


Mirjam Maasland, Bergschenhoek

dinsdag 18 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Gaat als een zonnetje door mijn zelf gebakken zuurdesem brood met stevige korst!


FRANCOISE C, PELISSANNE

dinsdag 15 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jeroen Ruigrok, Gouda

dinsdag 7 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Uitstekend mes voor de bakkende kookliefhebber. Voor zowel warm brood net uit de oven als het verse beschuitcake Gebak. Snijdt flinterdun en met gemak, ligt goed in de had. En bovenal, zeer voordelig.


Max Ewen, Leicester

dinsdag 7 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Spw. Uk, Faversham

woensdag 3 juni 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

M Franssen, Rosmalen

woensdag 26 februari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fijn mes, lang lemmet geeft vrijheid van snijden bij wat grotere broden. Knivesandtools omschrijvingen en levering zijn prima, helemaal top!


Bertrand Lefevre, Villeroux

dinsdag 25 februari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ineke Lankhaar, 's Gravenmoer

vrijdag 29 november 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het ideale mes om zelf gebakken brood mee te snijden. Het gaat zo geweldig fijn ermee.


Artikelnummer VT5.2933.26

Reviews voor Victorinox Fibrox broodmes/banketbakkersmes 26 cm 5.2933.26

47 review(s)
€ 29,75
€ 35,00

-15%

Je bespaart 5,25

Op voorraad

Vandaag besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
(078) 481 771Bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur

Verzendkosten in België

Bestellingen boven de € 50,- GRATIS verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
ups
gls
Afhalen
ups
Betalen
payment-bancontactmrcash
payment-kbcpaymentbutton
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
BEBelgië (Nederlands)