Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Wicked Edge: nieuw en revolutionair slijpsysteem

Slijpfanaten opgelet: Knivesandtools heeft Wicked Edge toegevoegd aan het assortiment! Met Wicked Edge-slijpsystemen komt professioneel slijpen voor iedereen binnen handbereik. De systemen werken zeer eenvoudig en maken van jou een absolute slijpkoning! De Wicked Edge-systemen zijn in verschillende pakketten verkrijgbaar, van een basispakket tot een absolute pro-samenstelling.

De slijpstaven op de Wicked Edge zet je eenvoudig vast in de gewenste hoek, zodat je altijd de juiste slijphoek kunt hanteren. Het is even oefenen, maar dan zul je merken dat het systeem echt eenvoudig werkt. Keukenmessen, survivalmessen of Zwitserse zakmessen: met de Wicked Edge worden ze allemaal scheermesscherp!

Klinkt veelbelovend! Waar komt de Wicked Edge vandaan?

Zoals zijn naam al doet vermoeden komt de Wicked Edge uit Amerika. In 2007 geboren uit het idee van twee enthousiaste outdoorfanaten. Clay Allison en Devin Kennemore begonnen aan hun zoektocht naar hét perfecte slijpsysteem. Slijpstenen, slijpmachines, aanzetstalen; het voldeed niet aan hun verwachtingen en eisen. Dus besloten ze zelf iets te ontwikkelen.

Het eerste prototype van de Wicked Edge was een totale mislukking en betekende bijna het einde van de onderneming. Gelukkig vond Clay Allison nog een restje inspiratie en schetste een nieuw concept. Vele verbeteringen en veranderingen later was het eerste succesvolle prototype klaar. Nog eens maanden van testen en afstellen leidde tot een geweldig resultaat: de Wicked Edge was geboren en klaar om de wereld te veroveren!

Heb je reeds een Wicked Edge-slijpsysteem aangeschaft of ben je dit van plan? Bekijk dan hoe je 'm het best kunt gebruiken!