Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw in het assortiment: SENCUT Knives!

Wie is SENCUT?

SENCUT is een nieuw merk en een onderdeel van de messenproducent WE Knife. Na het gigantische succes van Civivi, heeft WE Knife gekozen om hun assortiment uit te breiden. Dit doen ze met SENCUT geweldig! WE Knife richt zich op de high-end markt en Civivi is een gigantisch succes in het middenklasse segment. Niet gek dus dat SENCUT zijn focus legt op de budget-markt.

Waar staat SENCUT om bekend?

De messen van SENCUT hebben een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding en zijn echte gebruiksvoorwerpen. De focus bij de staalsoorten ligt dus op gebruiksvriendelijkheid, denk aan staalsoorten die tegen een stootje kunnen en gemakkelijk zelf te slijpen zijn. Qua handgreepmaterialen kiest SENCUT voor materialen van lichtgewicht die zelfs na lang gebruik, prettig in de hand liggen.

Waar komt SENCUT vandaan?

SENCUT wordt net zoals WE Knife en Civivi geproduceerd in de messenhoofdstad van China, Yangjiang City. De productie vindt plaats in dezelfde fabriek als de bovengenoemde merken. Ondanks de lagere prijs van SENCUT is de productiekwaliteit dus gewoon erg goed.

SENCUT Knives