Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

NL

Nieuw: Southern Grind zakmessen

Southern Grindmaakt geweldige zakmessen en vaststaande messen. Allemaal gemaakt in hun werkplaats in Georgia, Verenigde Staten. Ze gebruiken premium materialen als titanium en erg mooi carbonfiber. Opvallend zijn ook de Ghost Jade G10-greepdelen. Die zien er echt spectaculair uit.

Je vraagt je misschien af hoe Southern Grind zich dan onderscheidt van andere merken. Allereerst worden alle messen van Southern Grind gekenmerkt door uitstekende ergonomie. Wanneer je een SG-mes vast hebt voelt het meteen goed. De randjes van de grepen netjes afgerond en grip aangebracht precies daar waar je het nodig hebt. De afwerking van de messen is echt formidabel. Ze lopen lekker, zeker wanneer ze wat ingelopen zijn.

Daarnaast heeft Southern Grind ook nog eens een verantwoord karakter. De vaststaande messen van 8670M-staal worden gemaakt van gerecyclede cirkelzaagbladen. Oprichter van Southern Grind, Zac Brown, is een gevierd folkartiest in de Verenigde Staten met meerdere Emmy’s op zijn naam. Met de opbrengsten uit zijn muziek en de verkoop van zijn messenbedrijf bouwt hij aan zijn droom: Camp Southern Ground. Een zomerkamp voor kinderen met een emotionele of sociale problemen. Wij vinden Southern Grind echt een topmerk. Net even anders dan andere merken en absolute topkwaliteit. Wat vind jij het meest interessante Southern Grind mes?

Gerelateerde topics
contact
(078) 481 771Bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur

Verzendkosten in België

Bestellingen boven de € 50,- GRATIS verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
ups
gls
Afhalen
ups
Betalen
payment-bancontactmrcash
payment-kbcpaymentbutton
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
BEBelgië (Nederlands)