Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: Morakniv Ash Wood Outdoor messen, Bushcraftmessen met essenhouten handgreep

In 2023 lanceert Morakniv haar nieuwe Ash Wood-collectie. Betrouwbare bushcraftmessen voor gevorderde bushcrafters. Duurzame outdoormessen waarbij scherpte en ergonomie hand in hand gaan.

Nu is het voor Morakniv niet nieuw om met houten grepen te werken. Dat is immers waar Morakniv begon. En zelfs full-tang messen met houten grepen heeft Morakniv in een ver verleden gemaakt. Maar deze moderne interpretatie van het klassieke bushcraftmes is echt wat nieuws.

Meerdere modellen

Deze lijn bestaat uit meerdere modellen. Zo is er de compacte Morakniv Finn, de middelgrote Wit, en de grootste maat: de Lok. Dat zijn de bushcraftmessen, die trouwens ook tijdens een jachtpartij of kampeertrip niet misstaan. Daarnaast is er de Rombo: een stoer outdoor cooking mes.

Morakniv Ash Wood Collection messen
Van links naar rechts: de Finn, Wit, Lok en Rombo

Focus op duurzaamheid

Met deze nieuwe lijn focust Morakniv zich op duurzaam messenmaken. Het lemmet is gemaakt van gerecycled roestvast staal en de greep wordt in Europa gemaakt van Europees essenhout. Voor de schede is Europees leder gebruikt en zelfs de verpakking is van volledig recyclebaar karton.