Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Verrekijkers & scopes Leica Leica Ultravid verrekijkers

Verrekijkers & scopes

Leica Ultravid verrekijkers: compact en functioneel

De verrekijkers uit de Leica Ultravid-serie zijn de lichtste en meest compact gebouwde kijkers uit de topklasse en zeer geschikt voor ornithologische toepassing. De HD-Plus kenmerkt zich door nog betere optische prestaties. Dit is toe te schrijven aan de nieuwe coatingmethode en de speciale prisma’s van SCHOTT HT-glas. Het gevolg hiervan is dat de lichttransmissie, voornamelijk in het blauw-violet spectrum, nog verder is verhoogd. Niet alleen de scherpte, maar ook het contrast en de kleurechtheid profiteren hiervan. Het resultaat? Briljant en uitermate helder beeld. Je zult bovendien merken dat je heel rustig en ontspannen door de kijker kijkt.

Leica Ultravid HD-Plus verrekijkers

De Leica Ultravid HD-Plus verrekijkers zijn een doorontwikkeling van de oorspronkelijke Ultravid serie. Leica heeft de HD-Plus kijkers voorzien van een aantal verbeterde technologieën en materialen voor een nog helderder en scherper beeld. De HD-Plus levert een contrastrijk beeld met natuurgetrouwe kleuren en vrijwel geen vervorming, zelfs bij weinig licht.

Leica verrekijkers: het neusje van de zalm

Leica is een naam die het hart van liefhebbers van optiek sneller doet slaan. Sinds de start van de onderneming in 1869 heeft Leica veel optische apparatuur gemaakt van de allerbeste kwaliteit. De verrekijkers van Leica zijn volkomen terecht, bekend over de hele wereld.