Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

NL

Shot Show 2019: de nieuwste Kershaw zakmessen

Kershaw is al jarenlang een van onze favoriete merken wanneer het aankomt op goed-betaalbare zakmessen. Wij zijn ieder jaar dan ook erg benieuwd naar de nieuwste modellen en het verhaal achter de totstandkoming van het design. Ook dit jaar heeft Kershaw ons niet teleurgesteld. Er is weer een flinke reeks nieuwe messen uitgebracht! En wat is nou een beter moment dan Shot Show 2019 om deze geweldige zakmessen te bekijken?

De Kershaw Antic, onze favoriet

Een van de nieuwe modellen die er voor ons echt uit springt is de Antic. Dit zakmes is familie van de zeer populaire Kershaw Shuffle. Een geweldig EDC-mes met een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding. Kershaw heeft de Shuffle met een nieuwe blik bekeken en heeft doorgebouwd op de designelementen die de Kershaw Shuffle zo bijzonder maakt. Bij de Antic zien we net zoals bij de Shuffle dat de achterkant van de handgreep fungeert als een flesopener en breekijzer. Deze populaire combinatie heeft Kershaw doorgezet in het design van de Antic doormiddel van de karambit-stijl ring aan de achterkant van de handgreep. De binnenkant van de ring is voorzien van een klein lipje en fungeert als een flesopener, terwijl het uitstekende stukje aan de buitenkant van de ring functioneert als een prybar.

De handgreep is gemaakt van blauw-geanodiseerd aluminium en geeft het mes een speels uiterlijk. Over het algemeen ogen karambit-stijl messen vrij agressief. De Antic niet. Dit zakmes is perfect voor wie een karambit-stijl EDC-mes wil dat niet intimiderend oogt. 

Maar wacht, er is meer...

Uiteraard is de Antic niet het enige wat Kershaw ons te bieden heeft. Er zijn nog veel meer nieuwe messen! In de onderstaande video laat niemand minder dan Jim McNair, een ontwerper voor Kershaw en Zero Tolerance, ons alle nieuwe modellen zien.

Wij hopen deze nieuwe modellen snel op voorraad te hebben. In de tussentijd zullen wij meerdere topics plaatsen met onze Shot Show 2019 ervaring en de nieuwste producten. Stay tuned!

Bekijk hier alle Kershaw-messen

Gerelateerde topics
contact
(078) 481 771Bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur

Verzendkosten in België

Bestellingen boven de € 50,- GRATIS verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
ups
gls
Afhalen
ups
Betalen
payment-bancontactmrcash
payment-kbcpaymentbutton
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
BEBelgië (Nederlands)