Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

NL

Grailer in het Duitse Messer Magazin

Dat onze Grailer messen gaaf zijn wisten we al, maar nu is ook Duitsland overtuigd! In het bekende Messer Magazin, het grootste messentijdschrift van Duitsland, is een vier pagina’s tellend artikel verschenen over de Grailer 1.

Messenjournalist Stefan Schmalhaus heeft de Grailer 1 een paar maanden getest. Hij heeft zowel het model met volledig titanium greep gebruikt, als de versie met Spalted Beech inlays. Zelf hadden we het natuurlijk al een beetje gehoopt, maar het oordeel is haast onverdeeld positief!

Ontwerper van de Grailer 1, Dirk de Wit, heeft met zijn handgemaakte messen al een trouwe schare fans in Duitsland. Dit artikel in het grootste messentijdschrift van Duitsland bewijst nogmaals dat dat niet voor niets is. Vooral het feit dat de duimsteun verwijderbaar is waardoor het mes ook in Duitsland legaal op straat te dragen is oogst bij onze oosterburen lof.

Wat is Messer Magazin?

Messer Magazin is een messentijdschrift uit Duitsland. Met een oplage van ongeveer 27.500 stuks is het in deze categorie meteen een van de grootsten van Europa. Je kunt het daar in vrijwel iedere boekwinkel of kiosk gewoon kopen. Om de maand verschijnt er een nieuwe editie van bijna 100 pagina’s messenleesvoer.

Zelf benieuwd naar de bevindingen van Messer Magazin? Bestel dan hier editie 5/2018 van Messer Magazin!

Gerelateerde topics
contact
(078) 481 771Bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur

Verzendkosten in België

Bestellingen boven de € 50,- GRATIS verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
ups
gls
Afhalen
ups
Betalen
payment-bancontactmrcash
payment-kbcpaymentbutton
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
BEBelgië (Nederlands)