Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

NL

Reviews voor Work Sharp Precision Adjust slijpsysteem, WSBCHPAJ

33 review(s)
Artikelnummer WSBCHPAJ

Reviews voor Work Sharp Precision Adjust slijpsysteem, WSBCHPAJ

33 review(s)
€ 48,76
€ 60,95

-20%

Je bespaart 12,19

Op voorraad

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

33 review(s)
Sorteer op:
Gunnar Kristian , BRUMUNDDAL

zondag 15 mei 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

David Nukevapes, NOISY LE SEC

dinsdag 10 mei 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Danny, VIANEN UT

vrijdag 6 mei 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

De beste aankoop op slijpgebied die ik ooit gedaan heb, een fantastisch slijpsysteem, ieder mes onder een gelijke hoek over de gehele lengte scheermesscherp. Uiteraard weer niet de volgende dag in huis zoals beloofd maar daar ben ik inmiddels aan gewend. Ik kan de worksharp iedereen aanraden.


AFFOLTER , Saint-Maurice

donderdag 5 mei 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Geoffrey, Jauche

zondag 24 april 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Super aiguiseur


John, Hoogerheide

donderdag 21 april 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Apparaat doet wat het beloofd te doen precies wat ook in de YouTube filmpjes wordt getoond


KMK, Friedrichsdorf

donderdag 7 april 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Arthur, Stad aan 't Haringvliet

dinsdag 15 maart 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima apparaat en maakt je messen perfect scherp. Slijphoek makkelijk in te stellen voor de verschillende messen ook.


Jos, Dedemsvaart

dinsdag 15 maart 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Voor het geld het het beste slijpsysteem. De klem gaat tijdens het slijpen van sommige messen wel een stukje naar beneden, maar dit is simpel op te lossen door er een blokje onder te plaatsen.


MAUDUIT Michèle , CESTAS

dinsdag 8 maart 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fffff, BAFFIE

woensdag 23 februari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jean-Yves , PONTAULT COMBAULT

maandag 21 februari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Rob, Zoetermeer

donderdag 17 februari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Handig en degelijk apparaatje. Snel op te zetten, makkelijk te gebruiken en je hoeft weinig te leren, het wijst zichzelf allemaal wel redelijk. Perfect voor keukenmessen en grotere zakmessen. Kleinere of grotere messen (vooral smalle zoals op de Leatherman Juice) zijn er moeilijk op te slijpen, maar daar heb ik hem niet voor gekocht. Tot mijn verbazing kan ik er wel mijn Japanse koksmessen op slijpen (8 cm breed) en dat is een onverwachte plus. Ik overweeg nog de uitbreidingsset er bij te kopen, maar moet even goede argumenten verzinnen voor mezelf, want echt nodig is het niet voor mijn gebruik.


PMurphy, Dublin

woensdag 16 februari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Peter, Arnhem

zondag 13 februari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Werkt prima. In het instructiefilmpje zag ik dat je het mes in de houder kunt draaien, maar toen ik dat een aantal keren had gedaan was de knop voor het ontgrendelen niet meer in de drukken en zat de boel vast. Messenhouder uit de slijper halen en dan omdraaien is de oplossing.


Hans, Puttershoek

vrijdag 11 februari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Voor kleine messen zoals zakmessen een prima apparaat. Voor iets grotere messen zoals keukenmessen een beetje Mickey Mouse, niet stevig genoeg. Messenklem Komt dansmeditatie los.


Michael, Zwijndrecht

vrijdag 11 februari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Op recensie basis gekozen, het betaalbare alternatief dacht ik. Bij levering direct enthousiast aan de gang en volop tevreden. Wusthof koksmes weer vlijmscherp. Het is even uitzoeken welke hoek maar het gaat allemaal super makkelijk. TOPAANKOOP!! K&T bedankt voor de snelle en correcte service!


dom, Ormes

donderdag 10 februari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Marinus, Meteren

woensdag 9 februari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Met deze machine slijp je werkelijk lancetscherp, een verademing in de keuken.


Chris, Lekkerkerk

vrijdag 4 februari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heel fijn slijpsysteem, simpel te gebruiken en in de filmpjes op de website van de fabrikant wordt alles heel goed uitgelegd. Ik vond slijpen altijd een rotklus, maar hiermee gaat het echt makkelijk en is bijna leuk om te doen. Voelt beter en degelijker aan dan je zou verwachten van een kunststof apparaat.


Artikelnummer WSBCHPAJ

Reviews voor Work Sharp Precision Adjust slijpsysteem, WSBCHPAJ

33 review(s)
€ 48,76
€ 60,95

-20%

Je bespaart 12,19

Op voorraad

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
(078) 481 771Bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur

Verzendkosten in België

Bestellingen boven de € 50,- GRATIS verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
ups
gls
Afhalen
ups
Betalen
payment-bancontactmrcash
payment-kbcpaymentbutton
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
BEBelgië (Nederlands)