Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Wicked Edge Generation 3 Pro slijpsysteem

15 review(s)
Artikelnummer WIWE300

Reviews voor Wicked Edge Generation 3 Pro slijpsysteem

15 review(s)
€ 1.400,00
± 2 weken

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

15 review(s)
Sorteer op:
Patrick, Testelt

vrijdag 7 juli 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Werkt perfect ! er kunnen ook nog wat extra's bij besteld worden, mocht je dit nodig vinden. Aan te raden dus ! Waarvoor wordt het gebruikt ? Vooral voor messen van speciale (hardere) staalsoorten dus, voor keuken of hobby. Aangezien je bij een hardere staalsoort langere tijd in dezelfde hoek moet slijpen, wat manueel niet evident is, ga je met deze methode wel sneller hele goeie resultaten halen, en aan 2 kanten tegelijk... Is natuurlijk wel een pittig prijskaartje, maar kwaliteit krijg je er wel voor in de plaats, en staat heel stabiel zodat je 2 handen vrij hebt voor je afwerking.


Stewart Spooner, King's Lynn

vrijdag 10 februari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Rob, Wernhout

zaterdag 18 april 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wat een fantastisch slijpsysteem! En ja, het is een kostbaar systeem en als je voor het eerst de koffer opendoet ziet het er indrukwekkend en ingewikkeld uit. Mede dankzij de vele filmpjes op YouTube krijg je heel snel handigheid in het omgaan met het systeem. Mijn messen zijn nu vlijmscherp en het scherp houden is een fluitje van een cent. Zelfs met mijn goedkope, inmiddels 30 jaar oude Ikea mesje kan ik nu weer geweldig werken. Maar ook mijn nieuwe koksmes is scherper dan toen hij aankwam. Al mijn messen (zelfs mijn zakmes) zijn veel scherper dan nieuw. Mijn Chefchoice elektrische slijpmachines gaan naar de kringloop! Ik ben zeer tevreden over de Wicked Edge 3 pro en ook over de service en informatie van knivesentools! In één woord TOP!


Jürgen Ruckdeschel, Lichtenfels

dinsdag 24 december 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jesper Jensen, Karlslunde

maandag 23 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Rav, wombwell.

woensdag 13 juni 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Messenliefhebber, 's-Gravenzande

zondag 15 oktober 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Laat ik het gelijk maar zeggen: Dit systeem is duur. Erg duur. En laat ik er gelijk maar achteraan zeggen: het is het waard voor mij. Dit systeem stelt mij in staat om elk willekeurig mes in mijn bezit snel en precies te slijpen. Dat klinkt niet spannend, maar na getob met andere slijpsystemen waarbij men met de hand de hoek moet behouden is dat een hele opluchting. Niet alleen is de slijphoek altijd perfect hetzelfde, met de bijgeleverde slijpstenen breng je zelfs de zwaarst beschadigde messen weer op scherpte. Je stelt simpelweg de gewenste hoek in en begint met de grofste steen en werkt langzaam naar de fijnste steen. Het slijpen zelf is doordat de slijphoek vaststaat eigenlijk ontzettend simpel en met een klein beetje oefening slijp je binnen no time geroutineerd elk mes. Als je de slijphoek opschrijft, evenals de positie van het mes in de houder, kun je elk mes elke keer op de perfecte hoek slijpen. Dat betekent dus dat tenzij het mes echt een beschadiging op de snede heeft je meestal kunt volstaan met een slijpbeurt met de fijne slijpsteen. De geleverde slijpstenen moesten wel even ingewerkt worden, dus het is aan te raden om met wat oude zakmessen te beginnen. Als de stenen ingewerkt zijn is het daarna een fluitje van een cent om de betreffende messen nog even een keer na te slijpen. Voor de perfectionisten onder ons(waaronder ik) zijn er bovendien nog fijnere slijpstenen en stroppen verkrijgbaar. Hiermee krijg je je messen nog scherper. Voor mijn persoonlijk is dit systeem zijn geld waard, omdat ik de komende 20 jaar niets anders meer nodig heb om mijn messen te slijpen. Het systeem is van een goede kwaliteit, zit in een stevige koffer en vervangende slijpstenen(mocht dit nodig zijn na verloop van tijd) zijn ruim verkrijgbaar. Voorlopig zit ik goed en kan ik mijn zakmessen en keukenmessen snel en gemakkelijk scherp houden met dit systeem.


Wim Lorje, Nederhorst den Berg

woensdag 11 oktober 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Met de WE slijp zo scherp als maar mogelijk is. Inmiddels heb ik met de WE meer dan 50 messen geslepen, dat gaat snel een eenvoudig. Zelfs messen die zo bot waren als maar mogelijk is, slijp je snel weer scherp onder de juiste hoek. Kostbaar in aanschaf, maar als je regelmatig messen slijpt dan valt de prijs best mee. De messen blijven onbeschadigd. En de service was weer bijzonder goed.


Olivier, Pers-Jussy

vrijdag 16 juni 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ryan Johncke, Dragor

donderdag 29 december 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Rechtmehring OT Hart

zondag 28 augustus 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Maurits, Breda

dinsdag 31 mei 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik heb een aantal koksmessen in huis die onder verschillende hoeken geslepen moeten worden. Met waterstenen krijg ik de messen wel scherp maar niet het scheermes scherp zoals net uit de verpakking. Ook het slijpen van zakmessen op waterstenen gaf meestal een convex snede op omdat ik de slijphoek maar niet constant kan houden. Met de Wicked Edge is dat voorbij. De eerste keer ben je meer tijd kwijt om de juiste positie van het mes te bepalen. Voor elk mes is die positie weer anders. Zodra je de juiste positie hebt gevonden schrijf je deze op en de volgende keer ben je hoeguit 10 minuten per mes kwijt. Met de grove korrel is er snel een nieuwe snede gemaakt. Met de fijnere korrels kan je de snede steeds verder polijsten. Het klinkt Tell-sell-achtig maar dit apparaat is amazing. Het eindresultaat is elke keer weer 100% hetzelfde. Ik hoorde wel eens dat je messen te scherp kan maken. Ik begrijp nu wat men bedoelt. Ik heb mijn EDC zo scherp gemaakt dat het niet praktisch meer is. Een appel schillen is nu een gevaarlijke bezigheid, haha. Dus in de toekomst worden alleen de koksmessen nog gepolijst en bij mijn zakmessen houd ik op na korrel 800.


Anoniem, Paris

zondag 29 mei 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Patrick, Uden

zondag 17 april 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Na levering ben ik direct aan de slag gegaan met een mes dat door de jaren heen meerdere malen geslepen was door onder andere mijzelf. De snede was in redelijk goede staat maar na de eerste proef was dit al met 200% verbeterd. Het apparaat is ontzettend makkelijk in gebruik en, als je als eerste de goede slijphoek bepaald, kun je ook als onervaren gebruiker je messen scheermes scherp krijgen.


wallace, Humbeek

maandag 1 februari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

prachtig toestel, zeer sterk gemaakt. slijpt heel precies, het beste op de markt! ik heb al alle bestaande slijpers geprobeerd maar dit is het beste.het is duur maar zijn euros waard.


Artikelnummer WIWE300

Reviews voor Wicked Edge Generation 3 Pro slijpsysteem

15 review(s)
€ 1.400,00
± 2 weken

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad