Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

NL

Spyderco vervangt CPM S30V staal van Paramilitary 2 en Para 3 voor CPM S45VN staal

Spyderco hecht veel waarde aan hun C.Q.I.: Constant Quality Improvement. Dit betekent letterlijk dat ze constant bestaande Spyderco-messen verbeteren. Vaak een kleine aanpassing en nauwelijks zichtbaar. Ditmaal is de verandering groter: Spyderco vervangt het bekende CPM S30V-staal van de Paramilitary 2 en de Para 3 voor het nieuwe CPM S45VN-staal.

CPM S45VN staal vs CPM S30V en CPM S35VN

Het is een grote aanpassing op productieschaal. Maar de verschillen tussen deze staalsoorten zijn niet enorm. CPM S45VN-staal is iets sterker en roestbestendiger dan S30V. Met een vergelijkbaar scherptebehoud. Vergeleken met S35VN heeft S45VN een beter scherptebehoud en is het staal roestbestendiger.

Stapsgewijs

Deze aanpassing gaat stapsgewijs per versie van de Paramilitary 2 en Para 3. We veranderen het in de specificaties zodra een model is aangepast. Zo ben je altijd op de hoogte! Het is nog onduidelijk wat dit betekent voor alle andere Spyderco-messen met CPM S30V-staal.

Ik heb een mes met CPM S30V staal. Wat nu?

Het betekent niet dat je favoriete mes met CPM S30V-staal “verouderd” is. Sterker nog: je mes is er nóg unieker door geworden! Het verschil is nauwelijks merkbaar zonder beide staalsoorten intensief tegelijkertijd te testen. Het is gewoon een logische stap binnen Spyderco’s welbekende C.Q.I.

Benieuwd naar alle Spyderco-messen met CPM S45VN-staal? Bekijk ze hier!

Gerelateerde topics
contact
(078) 481 771Bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur

Verzendkosten in België

Bestellingen boven de € 50,- GRATIS verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
ups
gls
Afhalen
ups
Betalen
payment-bancontactmrcash
payment-kbcpaymentbutton
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
BEBelgië (Nederlands)