Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

SHOT Show 2024: de nieuwe TOPS Shadow Hunter

De SHOT Show in Las Vegas is hét event waar outdoor- en messenmerken de nieuwste producten voor het komende jaar lanceren. Ieder jaar zijn wij van de partij om als eerste op de hoogte te zijn van alle nieuwe producten. Zo ook deze nieuwe TOPS Shadow Hunter!

Over de nieuwe TOPS Shadow Hunter

TOPS staat bekend om zijn robuuste, vaststaande survivalmessen. De Shadow Hunter is hierop geen uitzondering, een survivalmes pur-sang! Dit mes is een re-release van een oud model, met een langer lemmet, rondere en dikkere micarta handgreep en een 1095-koolstofstalen lemmet met Cerakote-coating. De Shadow Hunter draag je in een stevige kydex-schede met roterende riemclip. Al met al een gaaf mes en een waardevolle toevoeging aan het TOPS-assortiment.

TOPS Shadow Hunter SHOT Show

We hopen de TOPS Shadow Hunter zo snel mogelijk op voorraad te hebben! Klik hier voor alle TOPS-messen

Over TOPS

TOPS messen worden in het hart van de Rocky Mountains in de Verenigde Staten gemaakt. Hier werken de vakmannen, stuk voor stuk met een uitgebreid militair c.v., dagelijks aan de hoogwaardige en solide messen waar menig professional op bouwt. De messen hebben stuk voor stuk een tactisch uiterlijk, voor dit doeleinde zijn ze immers ontworpen.