Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Verlengde retourtermijn t/m 31 januari 2024
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: Victorinox Venture Collection bushcraftmessen

Victorinox-liefhebbers opgelet! Maak kennis met de nieuwe Victorinox Venture Collection. Speciaal ontworpen en ontwikkeld in Zwitserland, met bushcraft-doeleinden in het achterhoofd, zet deze collectie nieuwe standaarden voor goed ontworpen messen met geavanceerde en multifunctionele functies. Of je nu een doorgewinterde bushcraft-expert bent of een stedelijke avonturier op zoek naar een ontsnapping uit de dagelijkse sleur, de Venture Collection biedt de perfecte tools voor je outdoor-avontuur.

De Victorinox Venture is een bushcraftmes met een vaststaand lemmet. Ontwikkeld door outdoor-experts, maakt dit betrouwbare stuk specialistische kit licht werk van elke uitdaging. De Venture heeft een droppoint lemmet om precies te snijden, een scherpe 90° rug om gemakkelijk vuur te maken met een vuurstaal en een schede die ook fungeert als blaaspijp het vuur snel aan te wakkeren.

Victorinox Venture: efficiënt en betrouwbaar

Het standaard Victorinox Venture-mes heeft een lemmet van 10,5 cm, perfect voor buitentaken. Met een tang-constructie die uitsteekt met een koordoog die ook fungeert als moersleutel. De Venture wordt geleverd met een schede en MOLLE-compatible riemlus.

Victorinox Venture Pro: verhoogt je outdoor-ervaring

Het Victorinox Venture Pro-mes gaat een stapje verder. Naast een 10,5 cm lemmet, heeft de Venture Pro ook een stalen bow drill divot in de handgreep. Dat is een stalen kommetje waarin je de staander van je vuurboog kunt laten draaien als je voor een friction fire gaat. De schede is uitgerust met essentiële accessoires. Het bevat een pincet, een balpen en een vuurstaal. De Venture Pro wordt geleverd met een Tek-Lok en MOLLE-compatible schede met riemlus.

Victorinox Venture Pro Kit: een uitgebreide metgezel

De Victorinox Venture Pro Kit is los verkrijgbaar en te combineren met het schedesysteem van het Venture Pro-mes. De Venture Pro Kit van duurzaam zwart 600D polyester bevat onder andere twee slijpstenen. Hiermee houd je messen scherp en klaar voor elke snijtaak. Ook is er een 2 cm brede platte boor, met een hexagonale staaf, die in de uitstekende tang van de Victorinox Venture-messen past. Met deze boor maak je eenvoudig ladders en onderkomens.

Victorinox Venture Collection kopen?

Uiteraard koop je de Victorinox Venture Collection bij Knivesandtools wanneer deze binnen zijn. Gesteund door een levenslange garantie, is elk mes en gereedschap gemaakt van eersteklas roestvrij staal, een weerspiegeling van Victorinox' 135 jaar uitmuntendheid in de productie van messen in Zwitserland.