Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: NiteCore TIKI en de NiteCore TIKI LE oplaadbare sleutelhangerzaklamp, 300 lumen

NiteCore introduceert de NiteCore TIKI en de NiteCore TIKI LE: bij ontvangst waren we direct positief verrast. Bij een sleutelhangerzaklamp van 5,2 cm lagen onze verwachtingen niet te hoog. Het lichtbeeld dat uit dit kleine sleutelhangerlampje komt, is echter geweldig! De Osram P8 led zorgt voor een vermogen van 300 lumen. Hiermee verlicht je binnen een afstand van 71 meter alles op jouw pad.

De NiteCore TIKI is enorm veelzijdig, want de body geeft namelijk ook licht: UV-licht (500mW) en helder wit licht (22 lumen). Het UV-licht gebruik je bijvoorbeeld voor het detecteren van sporen, tijdens de jacht of voor het controleren van identiteitsbewijzen en geld. Het witte licht geeft een zacht lichtbeeld. Doordat dit prettig voor je ogen is, is deze functie geschikt als lees- en mini-kampeerverlichting. 

De TIKI LE heeft in de body juist rood (3 lumen) en blauw licht (0,8 lumen) beschikbaar. Bij het gebruik van één van de twee signaalkleuren verduidelijk je jouw locatie. Bij bijvoorbeeld autopech, maar ook als je een locatie aan het onderzoeken bent. Om waarschuwingen door te geven of om aandacht te trekken is er ook een rode en blauwe knippermodus beschikbaar. Zo word je altijd duidelijk gezien. 

In de NiteCore TIKI en TIKI LE zit een ingebouwde Li-Ion-accu van 130mAh. Doordat de accu ingebouwd is, hoef je nooit meer batterijen te wisselen en is de zaklamp beter beschermd tegen water- en stofschade. Is de accu leeg? Je laadt hem binnen 1:20 uur met een micro-usb-kabel weer volledig op. 

Ondanks het formaat biedt de TIKI en TIKI LE een comfortabele en stevige grip met een zeer eenvoudige bediening. Met een gewicht van 10 gram merk je niet eens dat deze lamp aan je sleutelbos hangt. Door zijn formaat en prestaties vinden wij deze unieke sleutelhangerzaklampjes echt indrukwekkend.