Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: Light My Fire firesteel Bio Army en Bio Scout

Light My Fire vervangt de huidige firesteels voor twee nieuwe, milieubewuste versies: Bio Army en Bio Scout. Het merk is zich bewust van de enorme hoeveelheid plastic op de wereld. Het vormt een gevaar voor de samenleving. Daar willen ze wat tegen doen. Met het oog op een duurzame toekomst maakt Light My Fire daarom alleen nog producten van biobased plastic. Biobased plastic wordt gemaakt van biomassa, gewonnen uit plantaardige grondstoffen. Je vindt deze vernieuwde firesteels nu ook bij ons in het assortiment.

Het vernieuwde assortiment herken je aan de natuurlijke, zachte en aardse kleurtinten. De greepjes van de firesteels zijn voorzien biobased plastic. Ook aan de verpakking is gedacht. Er is namelijk gekozen voor 100% recyclebaar of herbruikbaar materiaal. 

Door deze wijzigingen in de productlijn door te voeren draagt Light My Fire een steentje bij aan een schoner milieu, verkleinen ze de ecologische impact en stimuleren ze het gebruik van CO2 neutrale materialen.