Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

NL

Lansky slijpsystemen: ook ideaal voor outdoor-gebruik

Met de uitbreiding van Lansky slijpsystemen worden zowel thuisslijpers als de outdoorliefhebbers op hun wenken bediend. Naast een uitbreiding van de bekende ‘Sharpening systems’ heeft Lanksy een aantal praktische pocket-tools ontwikkeld. Die neem je overal mee naar toe, waardoor je nooit meer met een bot mes rond hoeft te lopen.

Lansky heeft onder andere de ‘BladeMedic 4-in-1’ toegevoegd aan haar slijparsenaal. De ‘BladeMedic’ is een slijpsysteem op zakformaat, ideaal voor de eerste hulp bij mesproblemen. Op de ‘BladeMedic’ vind je een grove Carbide slijper, twee keramische slijpstaafjes, een slijper voor gekartelde messen en een diamanten slijpstaaf. Een compleet slijpsysteem dus, waarmee je altijd en overal je messen kunt onderhouden.

Naast de ‘BladeMedic’ brengt Lansky een mini-slijper uit. Dit kleine messenslijpertje is voorzien van twee keramische staafjes en kan aan je sleutelbos gehangen worden. Handig voor onderweg,als je geen compleet slijpsysteem bij de hand hebt en toch een snelle touch-up wilt doen.

Twee pocketstenen maken de Lanksy-uitbreiding af. Beide stenen worden geleverd in een leren bewaarhoesje en zijn geschikt voor zowel vlakke als gekartelde messen. Lansky slijpsystemen: gebruiksvriendelijk en innovatief, zowel binnens- als buitenshuis.

Bekijk ons volledige Lansky-assortiment.

Gerelateerde topics
contact
(078) 481 771Bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur

Verzendkosten in België

Bestellingen boven de € 50,- GRATIS verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
ups
gls
Afhalen
ups
Betalen
payment-bancontactmrcash
payment-kbcpaymentbutton
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
BEBelgië (Nederlands)