Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Lansky slijpsystemen: ook ideaal voor outdoor-gebruik

Met de uitbreiding van Lansky slijpsystemen worden zowel thuisslijpers als de outdoorliefhebbers op hun wenken bediend. Naast een uitbreiding van de bekende ‘Sharpening systems’ heeft Lanksy een aantal praktische pocket-tools ontwikkeld. Die neem je overal mee naar toe, waardoor je nooit meer met een bot mes rond hoeft te lopen.

Lansky heeft onder andere de ‘BladeMedic 4-in-1’ toegevoegd aan haar slijparsenaal. De ‘BladeMedic’ is een slijpsysteem op zakformaat, ideaal voor de eerste hulp bij mesproblemen. Op de ‘BladeMedic’ vind je een grove Carbide slijper, twee keramische slijpstaafjes, een slijper voor gekartelde messen en een diamanten slijpstaaf. Een compleet slijpsysteem dus, waarmee je altijd en overal je messen kunt onderhouden.

Naast de ‘BladeMedic’ brengt Lansky een mini-slijper uit. Dit kleine messenslijpertje is voorzien van twee keramische staafjes en kan aan je sleutelbos gehangen worden. Handig voor onderweg,als je geen compleet slijpsysteem bij de hand hebt en toch een snelle touch-up wilt doen.

Twee pocketstenen maken de Lansky-uitbreiding af. Beide stenen worden geleverd in een leren bewaarhoesje en zijn geschikt voor zowel vlakke als gekartelde messen. Lansky slijpsystemen: gebruiksvriendelijk en innovatief, zowel binnens- als buitenshuis.

Bekijk ons volledige Lansky-assortiment.