Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Get smarter Review Expert reviews: Fenix lampen

Review

Expert reviews: Fenix lampen

Door de enorme keuze aan lampen begrijpen we dat je vaak door de bomen het licht niet meer ziet. Wij gaan je daarbij verder helpen. Daarom hebben we een aantal producten van Fenix meegegeven aan praktijkexperts. Het lezen van ervaringen helpt namelijk altijd! De ervaringen en meningen delen ze objectief en ongefilterd. Zo kies je met zekerheid de juiste zaklamp, hoofdlamp, campinglamp en/of fietslamp.

Inhoud

 

Fenix zaklampen

Fenix TK30 White Laser getest door Koen van der Jagt

"De TK30 White Laser is een klasse apart qua bereik. Je hebt “maar” 500 lumens maximaal, maar daarentegen een ware lichtsabel die echt zijn hand niet omdraait voor een halve kilometer èn verder."

- Koen van der Jagt

Fenix LR40R getest door Koen van der Jagt

Omdat veel output doorgaans ten koste gaat van het bereik dat een lamp heeft, komt Fenix hiermee met een geweldige vondst. Nu kun je dus kiezen: enorm veel licht op kortere afstand of een geconcentreerde lichtbundel die honderden meters ver reikt. Maar je kunt de bundels ook combineren, dit maakt deze lichtkanon uniek!” 
- Koen van der Jagt

 

Fenix hoofdlampen

Fenix HP25R getest door Padraig Croke

De Fenix HP25R hoofdlamp is extreem veelzijdig. Voordat ik deze lamp had, heb ik nooit echt nagedacht over de opties die er zijn. Als het comfortabel op mijn hoofd voelt en helder genoeg is, is het voor mij simpelweg goed genoeg. Pas toen ik naar de Fenix overstapte, realiseerde ik me wat ik gemist heb.
-Padraig Croke

©We12travel.com

Fenix HP30R getest door We12travel.com

Deze lamp staat bovenaan de hoofdlampladder van Fenix en dat is duidelijk want hij is geschikt voor het serieuzere outdoorwerk. (…) Het is de ideale hoofdlamp voor als je niet in het duister wilt tasten tijdens je trektocht of andere outdoor activiteiten in het donker.” 
Antonette – We12travel.com

Fenix HM65R getest door Outdoorinfo Magazine

"Zo af en toe ontvangen wij op de redactie een product ter review die klein is qua formaat maar groots in prestaties. De Fenix HM65R krijgt wat ons betreft dit label. (...) De Fenix HM65R is door zijn ontwerp, multifunctionaliteit en prestaties een ongeëvenaarde keuze voor langdurige en intensieve outdoor activiteiten."
- Outdoorinfo Magazine

©We12travel.com

Fenix HM65R getest door We12travel.com

Een fijne en lichtgewicht oplaadbare hoofdlamp voor al je outdoor avonturen én comfortabel gebruik rondom huis. De ruime mogelijkheden in sterkte maken het voor mij een goede keuze om mij te vergezellen op mijn avonturen.” 
Antonette - We12travel.com

 

Fenix campinglampen

Fenix CL26R getest door Koen van der Jagt

Dit lampje bewijst dat een campinglamp niet meer log of zwaar hoeft te zijn, er komt verrassend veel licht uit de kleine CL26R! Daarbij is hij onverwoestbaar en heeft een scala aan mogelijkheden.” 
- Koen van der Jagt

©We12travel.com

Fenix CL26R getest door We12travel.com

Het moge duidelijk zijn, ik ben erg enthousiast over deze multi-functionele lamp. Je kunt hem namelijk ook gebruiken als zaklamp, ideaal voor als je ‘s nachts over de gang naar de badkamer moet lopen.” 
Antonette – We12travel.com

 

Fenix fietslampen

Fenix BC25R getest door Koen van der Jagt

Ook de (de)montage is een fluitje van een cent. (…) Verder gewoon een prima keuze voor dagelijks gebruik: Je hebt met de BC25R ruim voldoende licht op je fiets en bovendien een prima zaklamp beschikbaar.” 
- Koen van der Jagt

Fenix BC30R en de Fenix BC05R getest door Avontuur op reis

Om in het donker of de schemering met een veilig gevoel de weg op te gaan, is goede verlichting ontzettend belangrijk. Met de Fenix BC30R en de Fenix BC05R heb je een stevige verlichtingsset te pakken. De lampen zijn voldoende sterk om genoeg licht te leveren.” 
Aniek - Avontuur op reis


Lees meer