Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: NiteCore TUP oplaadbaar sleutelhangerzaklampje

Maak kennis met een van de krachtigste, oplaadbare, sleutelhangerzaklampen: de NiteCore TUP. Deze lamp levert een onvoorstelbare 1000 lumen lichtopbrengst met een bereik van 180 meter. En dat in een lampje van slechts 7 centimeter en 53 gram inclusief de ingebouwde batterij! Deze waarden vind je normaliter enkel in zaklampen van een groter formaat. Dus zoek jij een zaklamp die altijd in je jas- of broekzak past maar wel met de waarden van een groter formaat zaklamp? Dan is de NiteCore TUP precies wat je zoekt.

Een fantastische toevoeging aan deze lamp is het OLEd display waarop je real-time informatie kan aflezen over de gekozen stand, het batterijniveau en nog veel meer. Op de lamp zitten twee schakelaars. Met de ene zet je de lamp aan en uit. Met de andere schakelaar kies je de juiste modi. De lamp beschikt over een demo-mode voor EDC-gebruik en een daily-mode voor outdoor- en langdurig gebruik. Aan het eind van de body zit een oog zodat deze lamp gemakkelijk aan bijv. een sleutelhanger bevestigd kan worden. Hiervoor wordt ook een sleutelring meegeleverd. Ook is de lamp voorzien van een pocketclip waarmee je de lamp aan je kleding of rugzak kunt bevestigen.

De geïntegreerde accu is een 1200mAh Li-Ion-cel met een brandduur van maximaal 70 uur. Door het intelligente oplaadcircuit is de batterij beveiligd tegen het over- en onderladen en stopt het laden automatisch wanneer de batterij volledig opgeladen is. Opladen doe je via de micro-USB-poort. De kabel hiervoor wordt niet meegeleverd, maar heb je waarschijnlijk al in huis omdat micro-USB voor vele mobiele apparaten de standaard is. De USB-poort is afgesloten met een rubber afdekplaatje en daardoor bestand tegen stof en water.

De NiteCore TUP 1000 lumen is vanaf nu bij ons verkrijgbaar!