Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

NL

Reviews voor Spyderco Paramilitary 2 Camo Black C81GPCMOBK2 zakmes

23 review(s)
Artikelnummer SPC81GPCMOBK2

Reviews voor Spyderco Paramilitary 2 Camo Black C81GPCMOBK2 zakmes

23 review(s)
€ 239,95
€ 289,95

-17%

Je bespaart 50,00

Op voorraad

Vandaag besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

23 review(s)
Sorteer op:
Pascal, Arco

vrijdag 6 mei 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Matthias Friedrich, Lauschied

dinsdag 28 januari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Hugo Desnoues, Caubiac

maandag 2 december 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Th. Barber, Hoogkarspel

donderdag 10 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prachtig mes, voldoet aan al mijn verwachtingen. Heb lang getwijfeld over een zwart lemmet, maar het is erg mooi en minder agressief dan je misschien zou verwachten. Echt een aanrader!


Trustno1, Lauf an der Pegnitz

dinsdag 15 mei 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Bruxelles

vrijdag 20 april 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jürgen K., Herne

vrijdag 17 november 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Robert, Loenhout

maandag 23 oktober 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

De ParaMilitary 2 benadert perfectie op zowat alle vlakken: EDC, etenswaren snijden of als verzamelobject. Het CPM S30V staal is nog een pluspunt voor de PM2. Het lemmet opent zeer vlot en snel, zelfs "shake-outs" zijn mogelijk voor de getrainden maar de retentie is zodanig dat ik nog geen "accidentele" openingen heb gehad. De ergonomie is zeer goed en het lemmet is perfect gecentreerd: juweeltje!


Anoniem, Strasbourg

vrijdag 20 oktober 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

matthijs, Schinveld

vrijdag 24 maart 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

vlijmscherp, goed afgewerkt mooi gecentreerd mes. helemaal tevreden met het mes dat kwa afmeting wel iets groter is maar daar merk je niks van als het in je zak zit. het grote handvat bied ruim voldoende grip en de G10 voelt ook goed aan. mes was meschien iets aan de duure kant maar maakt alle verwachtingen waar, levering was ook snel en goed


Jordi, Koog aan de Zaan

zaterdag 18 februari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wie twijfelt om dit mes te kopen, niet meer twijfelen, KOPEN!! Wat een plaatje, sterke lock, erg licht, prachtige coating, goede grip en vlijm en vlijmscherp, door het prachtige staal. Voor mij een ideale EDC, die je ook zeker voor zwaarder werk kan inzetten. Knifes and Tools Rules 👌🏻🤛🏻


Anoniem, Medebach

donderdag 19 januari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Markus, Stollhof

woensdag 11 januari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

frans van esch, Heeswijk-Dinther

maandag 26 december 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

het mes heeft een fijne ligging in de hand goed te openen en te sluiten ook met handschoenen, het is niet te groot en uitgebalanceerd scherp en onopvallend


Anoniem, essen

donderdag 20 oktober 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Werner, dortmund

woensdag 14 september 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Zweibrücken

dinsdag 28 juni 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Geraard, Oudenaarde

woensdag 9 maart 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heel erg tevreden over de kwaliteit van dit mes. Heel mooi uitzicht en wordt vlijmscherp geleverd. Het is een prijzig mes, maar het voldoet helemaal aan de verwachtingen zodat het zeker het geld waard is. Het G-10 handvat zorgt voor een zeer goede grip in je hand. De staalsoort is van die categorie dat het het steviger werk aankan dan louter EDC-gebruik. Desalniettemin is het mes ook ideaal en praktisch voor EDC-gebruik. Iets langer dan een maand moeten wachten voor levering, maar het was het wachten meer dan waard. De levering via Knives and Tools verloopt steevast vlekkeloos. Heel tevreden! Kortom: must-have mes voor elke zelfrespecterende messenverzamelaar of gebruiker die degelijk materiaal verwacht. Beste en mooiste mes van Spyderco!


Kai , Großheide

woensdag 4 november 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ralf, Velbert Langenberg

dinsdag 13 oktober 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer SPC81GPCMOBK2

Reviews voor Spyderco Paramilitary 2 Camo Black C81GPCMOBK2 zakmes

23 review(s)
€ 239,95
€ 289,95

-17%

Je bespaart 50,00

Op voorraad

Vandaag besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
(078) 481 771Bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur

Verzendkosten in België

Bestellingen boven de € 50,- GRATIS verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
ups
gls
Afhalen
ups
Betalen
payment-bancontactmrcash
payment-kbcpaymentbutton
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
BEBelgië (Nederlands)