Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Petromax skillet/ koekenpan FP30 met steel, FP30-T

24 review(s)
Artikelnummer PMFP30-T

Reviews voor Petromax skillet/ koekenpan FP30 met steel, FP30-T

24 review(s)
€ 41,95
Adviesprijs€ 44,99
Op voorraad

Vandaag besteld, maandag in huis

Diameter: 30 cm
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

24 review(s)
Sorteer op:
Alex, Commune-Nouvelle-d'Arrou

maandag 19 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Riowen, Lavaur

maandag 29 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mike Stephan, Ziegenrück

zaterdag 27 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Florian, Zwijndrecht

vrijdag 5 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Stevige koekenpan. Kan je al eens een steakje in bakken 👌.


tim, Oss

maandag 13 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fijne pan, prijs kwaliteit verhouding is perfect. De afwerking is net wat grof maar dat vind ik wel passen bij een gietijzeren pan. Hij kwam pre seasoned en heb er zelf weinig aan hoeven doen, bak er vooral steaks en eieren/bacon in. Ik gebruik hem afwisselend op gas en inductie en dat gaat prima.


Rob, Zoetermeer

dinsdag 31 oktober 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooie en sterke koekenpan, bakt vlees en aardappels uitermate mooi gaar. Is door zijn behoorlijke gewicht geen pan om pannenkoeken de lucht in te gooien!!!


L, 's-Hertogenbosch

woensdag 20 september 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Onwijs blij met deze pan. Je moet even weten hoe je het moet gebruiken en verzorgen (alleen afspoelen met water) maar als het eenmaal warm is, gaat het als een gek! Ook is het niet te zwaar voor een gietijzeren pan.


Johnny Lawrence, La Ciotat

maandag 26 juni 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Christophe, LUX

donderdag 15 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Erik, t Harde

donderdag 1 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heerlijke pan, omdat die voorbehandeld is kan ik er gelijk mee aan de slag, deze is we wat zwaarder dan de FP25 daarom goed dat er een 2de handvat aan zit.


C .HEALY , CO LIMERICK

donderdag 24 november 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Franciska, Jelsum

vrijdag 2 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Blij met de pan. Info op website was goed en compleet. Verzending/ontvangst was snel, goed ingepakt en alles correct. Mooie website, fijne spullen en je krijgt zin in avontuur van Knives and Tools


Jeroen , Rotterdam

dinsdag 16 augustus 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Werkt precies zoals beschreven. Echt waar, gasvlam laag houden bij aanzetten en het blijft me verbazen hoe snel de pan op de gewenste hoge temperatuur komt voor de biefstuk. Wel is het zaak om de gebruiksaanwijzing strikt op te volgen. Maar de handleiding is dik in orde. Ja, ik kan deze pan van harte aanbevelen 😀.


, Itterbeek

dinsdag 7 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Voldoet aan mijn verwachtingen.


PASACAL RENOUT, CAEN

dinsdag 16 juni 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Gilbert van Haasen, 's-Gravenhage

woensdag 3 juni 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zoals altijd snelle bezorging en ben zeer tevreden over pan zelf. Kon hem gelijk inleveren bij mijn ex en ga binnenkort maar een nieuwe bestellen hier :-)


Jeroen Huijerman, Velsen-Noord

zaterdag 22 februari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Kan he leaker in koken


ruben Castillo Palazón, Gréoux-les-Bains

vrijdag 29 november 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ray Hurst, Poole

maandag 30 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Michel WEINMANN, BOUXWILLER

dinsdag 24 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer PMFP30-T

Reviews voor Petromax skillet/ koekenpan FP30 met steel, FP30-T

24 review(s)
€ 41,95
Adviesprijs€ 44,99
Op voorraad

Vandaag besteld, maandag in huis

Diameter: 30 cm
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad