Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

NL

Reviews voor Maglite Staaflamp type 2 D-cell, zwart

13 review(s)
Artikelnummer ML7738-61-255DS

Reviews voor Maglite Staaflamp type 2 D-cell, zwart

13 review(s)
€ 39,95
€ 59,00

-32%

Je bespaart 19,05

Niet leverbaar

Dit product is momenteel niet leverbaar.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

13 review(s)
Sorteer op:
Joachim HOFREITER, Groß Weikersdorf

woensdag 23 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Gerda-Maria Haas, München

dinsdag 21 april 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Eddy van Sijll, Heelsum

maandag 4 april 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Helemaal top! Vlotte en nette verzending.


Nevens jozef, lennik

woensdag 17 februari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik bestel zwarte lamp en krijg flashy blauwe geleverd In plaats van een wit fel licht is de lamp uitgerust met en geel minder fel licht De levering was een ontgoocheling

Reactie van Knivesandtools

Beste klant, bedankt voor uw review! Ik zal even contact met u opnemen om dit te bespreken. Met vriendelijke groet, knivesandtools


Didier, Haguenau

vrijdag 23 oktober 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Lieke, Tilburg

vrijdag 17 april 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima lamp, hij ligt erg goed in de hand is alleen wel wat zwaar.


peter, Hellevoetsluis

donderdag 31 oktober 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

een prettig in de hand liggende zaklamp


Luc, Turnhout

woensdag 31 juli 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goede lichtopbrengst en kan tegen een stootje. Besteld voor mijn zoon van 13 om mee te nemen op scoutskamp. Alleen de lamp van zijn leider was nog sterker (die had de Maglite 3D). Zoon trots, papa tevreden.


verkeersregelaar, Zevenbergschenhoek

zaterdag 1 september 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Snelle levering, netjes verpakt in een doos. Voldoet zeer goed aan de verwachting. Afgelopen weekend gebruikt in combinatie met de rode kleur kegel om verkeer te regelen. Goeie lichtbundel, ook met kleurkegel goed te gebruiken. Prima artikel. Gewicht van de lamp is minimaal en lamp is zeer gebruiksvriendelijk.


Mojo4ever, 's-Gravenzande

donderdag 22 september 2011

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik heb deze zaklamp gekocht vanwege de prima prijs en 0,0 verzendkosten. Geeft veel licht en uiteraard verstelbare lichtbundel. Werd snel geleverd en ik ben er zeer tevreden mee.


R., bemmel

donderdag 17 juni 2010

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

degelijk product, goede afwerking. Lichopbrengst kleiner dan je bij het formaat zaklamp verwacht. Levering zoals gewoonlijk weer top!


bertapp, well

vrijdag 1 januari 2010

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

het is een goed en degelijk zoeklicht.


batavia, Lelystad

dinsdag 8 december 2009

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Voldoet volledig, goed handteerbaar 25 cm lang, gewicht ruim 600 gram met batterijen. Hoge kwaliteit een 10. Tussen bewegende delen rubberen ringen. Gebruik om het huis en camping voldoet 100%. De 3 D-cell minder handteerbaar, zwaarder en langer voor thuisgebruik, maar ook prachtig en veel licht.Deze laatste, pasop voor kinderogen, niet geschikt voor gebruik door kinderen.


Artikelnummer ML7738-61-255DS

Reviews voor Maglite Staaflamp type 2 D-cell, zwart

13 review(s)
€ 39,95
€ 59,00

-32%

Je bespaart 19,05

Niet leverbaar

Dit product is momenteel niet leverbaar.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
(078) 481 771Bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur

Verzendkosten in België

Bestellingen boven de € 50,- GRATIS verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
ups
gls
Afhalen
ups
Betalen
payment-bancontactmrcash
payment-kbcpaymentbutton
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
BEBelgië (Nederlands)