Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Fenix C7 oplaadbare zaklamp, 3000 lumen

8 review(s)
Artikelnummer FEC7

Reviews voor Fenix C7 oplaadbare zaklamp, 3000 lumen

8 review(s)
€ 79,95
Op voorraad

Vandaag besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

8 review(s)
Sorteer op:
Wouter, Maasmechelen

woensdag 24 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

fijne, lichte zaklamp met veel verschillende standen


Tony , Westwoud

donderdag 7 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Top zaklamp daar ga ik veel plezier van hebben. Met zoveel licht voel je jezelf ook stuk veiliger. En super snelle en goede levering. Fijne feestdagen gewenst. Gr Tony


Tim, 't Zand

zaterdag 7 oktober 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fijne zaklamp van goede kwaliteit. Ligt prettig in de hand en geeft enorm veel licht. Op de laagste stand(en) al voldoende voor in en om huis,tuin en schuur. Op de hoogste stand echt een zoeklicht voor ver weg. Het knopje is soms even zoeken en het licht heeft n subtiel groen tintje (wat snel went) en een sterke spot in het midden van de lichtbundel. De lamp is wat groot voor alledag gebruik (EDC), maar het is wel een lamp die robuust is, prettig in de hand ligt, een hoge accu capiciteit heeft met een ingebouwde laadpoort en ook nog een handige sterke magneet achterop, Ben erg tevreden over deze aankoop.


Jeffrey, TIEL

donderdag 13 juli 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik ben zeer tevreden met deze zaklamp. Als conducteur zijn er momenten dat je in het donker het spoor in moet, en met deze zaklamp verlicht je je omgeving zowel dichtbij als verder weg zeer goed. Met deze zaklamp kom ik niet meer voor onaangename verrassingen te staan.


daniel, hoevenen

maandag 29 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

stevige behuizing voldoet aan verwachting felle licht bundel


Jelle, Groningen

woensdag 12 oktober 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fenix C7, is een mooie stevige zaklamp. Waarbij je het licht in verschillende standen kan zetten. Zo kan je op zijn felst echt een groot stuk verlichten. Erg handig voor noodgevallen en/of reddingsacties. Maar houd ook in, schijn dan ook niet zomaar in richting van verkeerdeelnemers ect. De Fenix C7, is op te laden via een usb-c aansluiting (kabel is meegeleverd) Opzich zag ik liever een magnetische aansluiting (net als Fenix E18R). Maar wellicht dat Fenix om een bepaalde reden niet gedaan. Niet ten min. De C7 is een fijne zaklamp, voor vele doeleinden.


Saskia, Langbroek

woensdag 21 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goed licht Handig te bedienen Niet zo zwaar en makkelijk mee te nemen Blij mee


Leo, Riel

zondag 29 mei 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

'n geweldige zaklamp.


Artikelnummer FEC7

Reviews voor Fenix C7 oplaadbare zaklamp, 3000 lumen

8 review(s)
€ 79,95
Op voorraad

Vandaag besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad