Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Fallkniven Diamant / keramische slijpsteen DC3

108 review(s)
Artikelnummer FKDC3

Reviews voor Fallkniven Diamant / keramische slijpsteen DC3

108 review(s)
€ 13,95
Adviesprijs€ 15,95
Op voorraad

Vandaag besteld, maandag in huis

Lengte: 7,5 cm
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

108 review(s)
Sorteer op:
Richard, Almelo

zondag 25 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Extra fine diamond sharpener, you can make razor blade from numb knives with this


Olivier, Elewijt(zemst)

vrijdag 5 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goed steentje ,makkelijk op te bergen en doet zijn ding


Salvatore Valuto, Settimo Torinese

dinsdag 26 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dmitriy, Tettnang

zondag 17 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Rene, Harderwijk

maandag 27 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fijne slijpsteen om je messen scherp te houden. Heb er al een paar jaar 1, laatst 1 extra bijbesteld. Als een mes echt bot is of beschadigd dan pak ik wel eerst andere slijpstenen.


Sjefke, Echt

maandag 20 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Voor een dergelijk compact slijpsteentje, ongekende kwaliteit en prestaties! De grofte/fijnheid van de beide slijpoppervlaktes is perfect. Niet zo grof dat het je lemmet opvreet maar ook weer niet zo fijn dat het amper iets doet. Een tot in de puntjes doordacht product, zelfs het lederen opbergetui is praktisch voorzien van een polijstvlak. Voor een zakslijpertje onderweg heb je niks anders nodig.


Garcia Jean-Luc , BALMA

maandag 13 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fallkniven DC3 , Lille

donderdag 9 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

emanuel, Ponte nelle alpi (BL)

donderdag 2 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

EP, ROMBAS

maandag 11 september 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mario, Wien

dinsdag 5 september 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

herman, Puurs

dinsdag 5 september 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Handig voor op reis. Beetje zoeken hoe vasthouden of waarop te leggen voor gebruik. Thuis zou ik wel voor een groter model gaan.


Yves, Vinon sur Verdon

woensdag 30 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Lars G, Freiburg

maandag 28 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

M, Plaissan

dinsdag 22 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Frank N., Reutlingen

dinsdag 22 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

sebastien, PARIS

zondag 20 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

benoit, Briançon

woensdag 16 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Louis, Montigny-lès-Cormeilles

woensdag 26 juli 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jarno, Spaubeek

dinsdag 9 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een effectief slijpsteentje in aangename grofte. Praktisch en compact. Een goed doordacht product dat weinig ruimte in neemt. Er zit zelfs een ruwere kant aan het lederen etuitje voor de fijnste afwerking van je lemmet. Fallkniven waardig!


Artikelnummer FKDC3

Reviews voor Fallkniven Diamant / keramische slijpsteen DC3

108 review(s)
€ 13,95
Adviesprijs€ 15,95
Op voorraad

Vandaag besteld, maandag in huis

Lengte: 7,5 cm
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad