Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Nu besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Belgische Blauwe Wetsteen 200 x 60 mm

57 review(s)
Artikelnummer SO002

Reviews voor Belgische Blauwe Wetsteen 200 x 60 mm

57 review(s)
€ 85,00
Adviesprijs€ 87,00
Op voorraad

Nu besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

57 review(s)
Sorteer op:
Olivier, Virton

maandag 27 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Meglinky , La Madeleine

dinsdag 1 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Yann, Saint-Sulpice et Cameyrac

maandag 14 februari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

claudine dubois, Montigny-le-Tilleul

woensdag 23 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Patrick Götzfried, Wangen

zondag 18 februari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dennerlein Siegfried, Massing

vrijdag 27 oktober 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

L van Cadsand, Eindhoven

donderdag 5 oktober 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heb je een scheermes (of ander mes) met wat braampjes of beschadigingen aan het snijvlak kun je deze steen heel goed gebruiken om je mes klaar te maken voor bijvoorbeeld een Coticule. Voor keukenmessen lijkt deze steen me voldoende fijn om ze mee af te werken, maar dat licht natuurlijk persoonlijk. De steen zelf heb ik vlak ontvangen, enigsinds grof gezaagd. maar dat is na 1 mes slijpen in elk geval aan die zijde opgelost. De 'slurry' die de steen maakt lijkt weinig invloed te hebben op de snelheid waarmee je metaal weghaalt. Ik heb ook een oudere BBW welke weer hele andere eigenschappen heeft. Voor dit geld gewoon een hele goede slijpsteen.


Stefaan Voeten, Meer

woensdag 2 augustus 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Steen voldoet aan verwachtingen. Voor het slijpen van keukenmessen is deze steen een uitstekende finisher. Voor mijn scheermessen gebruik ik hem als Pre-finisher. Slijpt fijner dan mijn vorige Belgische blauwe (elke steen is anders, je moet een beetje geluk hebben). Ik gebruik deze steen na een Naniwa Chosera 2000 korrel. De steen verfijnt de snede redelijk snel voor een natuurlijke steen te zijn (zeker met wat slurry). Eindigen met zeepwater (ruitenreinigingsmiddel) geeft een zeer verfijnde snede, maar net niet scheerklaar. Ik gebruik ruitenreinigingsmiddel i.p.v. enkel water. Dit zorgt voor minder wrijving en vangt het metaal beter op (slijpt een beetje alsof je met zeer fijne olie zou slijpen, maar dan zonder de nodige opkuis achteraf) Snelle levering en handeling. Enige nadeel: Ook al staat het vermeld in de beschrijving was het formaat in de lengte, breedte en dikte kleiner dan de richtwaarde. Dit was een beetje teleurstellend.


Eberhard Fischer , Ettlingen

zaterdag 13 mei 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Lieven, Gent

zaterdag 11 februari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Deze steen slijpt zeer goed. In combinatie met een Coticule steentje of een BBW steentje om slurry aan te maken slijp je je messen snel en zeer fijn. Je kan er een gepolierde snede mee bekomen. Deze BBW kan direct gebruikt worden na het slijpen op een ruwe steen. Er hoeft geen tussenstap genomen te worden. Bovendien is hij heel hard waardoor je die niet kunt beschadigen. Prima materiaal.


norman boyd, Londonderry

vrijdag 18 november 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

KHL, Prichsenstadt

vrijdag 11 november 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

G.G, Leaz

zaterdag 17 september 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, magnée

dinsdag 9 augustus 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wimg, Rosmalen

dinsdag 5 juli 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Na een aantal jaren mijn messen geslepen te hebben met de spyderco waardoor ze redelijk scherp werden, van een vriend een belgische blauwe wetsteen geleend en verbaasd over het resultaat er snel zelf een besteld. Uiteraard weer snel, goed verpakt en correct geleverd. Mijn messen worden weer scherper dan bij de levering, zowel mijn europese als mijn japanse harde messen. Na enige oefening verwacht ik ze inderdaad " scheermesscherp" te krijgen. Kortom, een zeer tevreden klant wederom!


André JADOT, MONTAUBAN

dinsdag 5 juli 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Behren-les-Forbach

zondag 27 december 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Palazzini, Martigues

zaterdag 24 januari 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

YoYo, Fontenay le Comte

maandag 5 januari 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, cramont

vrijdag 19 december 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer SO002

Reviews voor Belgische Blauwe Wetsteen 200 x 60 mm

57 review(s)
€ 85,00
Adviesprijs€ 87,00
Op voorraad

Nu besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad