Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Minosharp 550GB plus 3 waterslijper

59 review(s)
Artikelnummer GL-0550GB

Reviews voor Minosharp 550GB plus 3 waterslijper

59 review(s)
€ 59,00
Adviesprijs€ 77,50
Op voorraad

Vandaag besteld, maandag in huis

Kleur: Grijs, zwart
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

59 review(s)
Sorteer op:
Tjp, Choisy-en-Brie

maandag 12 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jeanine, Borgerhout

vrijdag 26 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

We hebben deze messenslijper nog maar enkele keren gebruikt, en nu snijden de messen terug zoals ze moeten zijn, scherp! Ook het verzenden was prima en snel. Aan te raden dus.


Fernando Diaz, ALKMAAR

vrijdag 22 september 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Gebruiksvriendelijk en effectief! De slijper wordt nagenoeg gebruiksklaar geleverd en de messen zijn zo geslepen. Het bespaart me dus veel tijd bij het slijpen van mijn messen. Ik gebruik het voor de messen in de keuken. Een aanrader!


Gaetan Gogendeau, Neuvy sur Loire

woensdag 30 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

francis minel, L HAY LES ROSES

maandag 14 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

A.J. Schoenmaker, Woudrichem

dinsdag 18 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een apparaat dat voldoet aan de verwachting


J van Heerden, Brummen

donderdag 24 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Laat ik nou altijd gedacht hebben dat messen slijpen technisch inzicht en speciale vaardigheden vereiste! Dat blijkt niet zo te zijn: met deze slijper kan zelfs ik mijn keukenmessen vlijmscherp houden! Wat een super apparaat!


Jan Pauwels, Westerlo

donderdag 24 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

voldoet aan verwachtingen


Yann BOISARD, Binic-Etables sur Mer

woensdag 23 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jeremy S, Wittersham

dinsdag 7 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

pascal harlay, boulogne sur mer

dinsdag 5 mei 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jean pierre Bousquet, Aureille

dinsdag 5 mei 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Frank, Utrecht

maandag 29 april 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Makkelijk in gebruik en mijn KAI koksmes was weer in een mum scherp, sabatier mes krijg ik wat lastiger scherp (mogelijk met de hoek te maken)


Philippe OLLIVIER, Le Chesnay

zondag 28 april 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

, Leiden

vrijdag 26 april 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Makkelijk in gebruik en effectief. Messen (Global) worden weer fijn scherp, maar niet als nieuw, de scherpte is er na enkele weken wel weer af.


Steff Fermé, Sahurs

donderdag 25 april 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Peter Shuttleworth, Hamilton

donderdag 4 april 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Denis Rinzivillo, Bornel

woensdag 3 april 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Eric Schefer, Maastricht

donderdag 14 maart 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Werkt perfect, binnen no-time weer vlijmscherpe messen. De 3 fasen slijper doet zijn werk goed, 10x beter dan mijn oude 1 fase doortrek slijper, de messen blijven ook langer scherp !


Wim Van de Wouwer, Kapellen

dinsdag 12 maart 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goed


Artikelnummer GL-0550GB

Reviews voor Minosharp 550GB plus 3 waterslijper

59 review(s)
€ 59,00
Adviesprijs€ 77,50
Op voorraad

Vandaag besteld, maandag in huis

Kleur: Grijs, zwart
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad