Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Keukenmessen & snijden Wüsthof Wüsthof Create Collection Serie

Keukenmessen & snijden

Wüsthof Create Collection: kleurrijke schilmessen

De Wüsthof Create Collection is een verzameling kleurrijke schilmessen. Onmisbaar in elke keuken: lang scherp en uiterst betrouwbaar. Volledig geproduceerd in Solingen, Duitsland. Deze serie bestaat uit schilmessen, groentemessen, tourneermessen, universeelmessen, steakmessen en diverse setjes.

Het Create Collections-tourneermes komt altijd van pas. Tourneren is een snijtechniek. Het woord stamp af van het Franse woord ‘tourner’ wat draaien betekent. Hoofdzakelijk wordt deze techniek gebruikt om stukjes van een product dezelfde vorm te geven. Bijvoorbeeld voor een leuke presentatie of voor een gelijkmatige garing. Hiervoor is een tourneermes ideaal.

Met het Wüsthof Create Collection-groentemes schil en snijd je groente en fruit. Kenmerkend is de rechte snede en de spits toelopende punt. Hierdoor gebruik je - in tegenstelling tot bijvoorbeeld het schilmes- de gehele snede tijdens het schillen. Ook de kleinere snijtaken zijn goed te doen met een groentemes.

Het Wüsthof Create Collection-schilmes is ideaal voor het schillen van groenten en fruit. Ook diverse andere kleine snijklusjes zijn geen probleem voor dit fraaie schilmes.

Het gekarteld universeelmes uit de Wüsthof Create Collection heeft een gekartelde snede, die eenzijdig geslepen is. Dit maakt het mes zeer geschikt voor het snijden van bijvoorbeeld tomaat, kleine broodjes, kaas of worstjes.