Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €75
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
NL

Fiskars brengt bijlen naar the next generation

Fiskars maakt haar bijlen een genot om naar te kijken. En om mee te werken natuurlijk. Twintig jaar ervaring draagt bij aan de technische optimalisatie van Fiskars bijlen, met als resultaat een hoogstaand kwaliteitsproduct, wat voldoet aan alle hedendaagse eisen. Dat hakt heel prettig!

Uniek aan de bijlen van Fiskars is de ingesloten bijlkop. Het blad is geïntegreerd in de steel, waarmee optimale veiligheid wordt gegarandeerd. De kop zal nooit loslaten. Daarnaast herken je de kenmerkende materiaalkeuze overal. Waar concurrenten veelal nog met 'antieke' materialen werken heeft Fiskars de overstap naar modernere middelen gemaakt. Alle Fiskars bijlen zijn voorzien van een glasvezel verstekte kunststof steel, lichtgewicht en oersterk. De bijlkop is voorzien van PTFE-coating. Dit materiaal kennen we al van de anti-aanbakpannen en zorgt ervoor dat de kop nooit onwrikbaar in het hout blijft steken.

Het is dan ook niet voor niets dat je op alle Fiskars bijlen levenslange garantie krijgt. Een unicum op zich.

De Fiskars-bijzonderheden op een rijtje:

  • Ingesloten bijlkop
  • Lichtgewicht, glasvezelversterkte, kunststof steel
  • Bijlkop met PTFE-coating
  • Elke bijl wordt geleverd met een beschermhoes, tevens te gebruiken als draagtas

Bekijk onze Fiskars-bijlen