NL

Stropdas: 1 april…

Vorige week kondigden we onze gloednieuwe Eden 104 Stropdas aan. Zoals (bijna) iedereen door had was dit een 1 aprilgrap. Hoewel we altijd op zoek zijn naar de beste manieren om messen te slijpen, is het stroppen op een stropdas volgens ons niet de beste optie. Daarom hebben we de afgelopen weken enkele strop-producten toegevoegd waar je wél wat aan hebt.

Zo hebben we de outdoor-strops van Brommeland Gunleather en FLEXXX STROPStoegevoegd. Daarnaast hebben we ook een aantal producten toegevoegd die meer gericht zijn op het stroppen van een scheermes van Herold Solingen. Denk hierbij aan onder andere spanriemen en scheerriemen.

Op de stropdas kregen we hele leuke reacties. Niet in de laatste plaats door de beeldschone foto’s van topmodel Stef. We willen iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om even een emailtje te sturen over dit product. En voor degenen die echt gehoopt hadden om een zeer draagbare strop te kopen kunnen we de pocket- en microstrops van Brommeland Gunleather aanraden.

Gerelateerde topics
contact
(078) 481 771Bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur

Verzendkosten in België

Bestellingen boven de € 50,- GRATIS verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Volg ons
Bezorgen
postnl
ups
gls
Afhalen
ups
Betalen
payment-bancontactmrcash
payment-kbcpaymentbutton
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
BEBelgië (Nederlands)