Menu
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
NL
FR
Service
Cadeaubon
Nieuws
0
Filteren
Eden Classic VG10 keukenmessen

Eden Classic VG10

De Classic VG10 serie is een klassiek vormgegeven keukenmessenserie, met zwart kunststof grepen en drie klinknagels. Tegelijkertijd biedt deze serie alle voordelen van een topkwaliteit keukenmes van deze tijd. De volledige lengte van het lemmet kan gebruikt worden bij het snijden, door het weglaten van de verdikking tussen de greep en het lemmet. Hierdoor wordt het tevens makkelijker om het mes weer te slijpen.
Meer Informatie...

Hard en slijtvast VG-10 staal

De kern van het lemmet, waar daadwerkelijk mee gesneden wordt, is van zeer hard en roestvast VG10-staal (hardheid 60° Rockwell C). Dit harde en sterke staal zorgt er voor dat de messen lang scherp blijven.

Perfecte snijeigenschappen

Naast het fraaie uiterlijk beschikt de messen over uitstekende snij-eigenschappen. De messen uit Eden Quality Classic VG-10 serie zijn in perfectie geslepen tot de juiste dikte.

25 jaar garantie!

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze keukenmessen dat wij maar liefst 25 jaar garantie geven op materiaal en fabricagefouten!

Minder informatie...
 Eden VG10 Vleesmes 20 cm

Hoogwaardig vleesmes geschikt voor het aansnijden van grote stukken gebraden vlees of een hele ham in plakjes of stukken. Gelamineerd lemmet van roestvast staal met een kern van VG10 staal.

Show more
1