Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Aanmelding Have A Knives Day

Have A Knives Day

Bij Knivesandtools

Het maximaal aantal aanmeldingen is bereikt, Have A Knives Day 2019 zit helemaal vol!

Op zaterdag 2 november 2019 is het tijd voor de allereerste Have A Knives Day. Een dag vol kortingen, workshops, aftikkers, inspiratie en heel veel messen. Vergeet ook de zaklampen, verrekijkers, keuken- en outdoorproducten niet! En jij bent uitgenodigd!

Het is 20 jaar geleden dat Knivesandtools begon als een van de eerste messenwebwinkels van Europa. Tijd voor een feestje dus. Verwacht knallende kortingen, supergoede deals op Aftikkers, een hapje en een drankje, workshops door experts, een hoop gezelligheid en nog veel meer.

Have A Knives Day 2019 vindt plaats bij ons in Apeldoorn. Zo krijg je ook eens een kijkje in onze keuken. Wel vragen we je om je vooraf aan te melden.  Geen aanmelding = geen toegang helaas. Het aantal plaatsen is beperkt.

Wat: Have A Knives Day 2019
Wanneer: zaterdag 2 november 2019, tussen 10:00 en 17:00
Waar: Laan van Westenenk 8, 7336 AZ Apeldoorn, Nederland
Wie: iedereen van 12 jaar of ouder die zich heeft aangemeld. Jongeren tussen 12 en 18 jaar zijn alleen welkom onder begeleiding van een volwassene.

Het maximaal aantal aanmeldingen is bereikt, Have A Knives Day 2019 zit helemaal vol!

Wat kun je verwachten?

Voor Have A Knives Day trekken we alle registers open om je een gigantische hoeveelheid aanbiedingen te bieden. In alle prijsklassen is er meer dan genoeg te kiezen. Ook hebben we een flinke hoeveelheid Aftikkers tegen bodemprijzen. Dat zijn producten die bijvoorbeeld een krasje hebben, hun verpakking missen, lichte gebruikssporen hebben of een product met een misgravering. Met het product is dan weinig mis, maar als nieuw kunnen we hem niet verkopen. Daarom bieden we deze producten met fikse kortingen aan. Buiten deze aanbiedingen en aftikkers is er beperkt mogelijkheid om producten uit onze normale voorraad te zien.

Daarnaast is er genoeg te doen op 2 november. Zo komen Padraig en Joe van The Trial By Fire Podcast om verschillende bushcraftworkshops te geven. Hiervoor kun je je op de dag zelf opgeven. Padraig en Joe hebben ruime ervaring in het doceren van verschillende outdoorskills. Joe geeft onder andere les aan de Pathfinder Survival School en Padraig ken je van zijn expert-reviews op onze website. Hun (Engelstalige) workshops zijn super interessant.

Daarnaast zijn er slijpworkshops en worden er shirts bedrukt met verschillende designs. Ook graveren we messen ter plekke. De hamburgers worden boven houtvuur gegrilld (ook vega) en er is ruime gelegenheid om gezellig met mede-liefhebbers over messen te praten.

Praktische informatie

Have A Knives Day vindt plaats op 2 november 2019 tussen 10:00 en 17:00. Ons adres is: Laan van Westenenk 8, 7336AZ Apeldoorn, Nederland.

Dat is dicht bij afrit 19 Hoenderloo aan de A1. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op ons terrein. Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je vanaf Station Apeldoorn bus 1 of 12 nemen, die komen allebei langs een bushalte dicht in de buurt. Alternatief kun je op Station Apeldoorn een OV-fiets lenen waarmee je binnen een kwartier bij ons bent.

Let op: iedereen die komt moet zelf aangemeld zijn voor Have A Knives Day. Geen aanmelding is helaas geen toegang.

Mocht je toch niet kunnen? Dan willen we dat graag weten. Neem je dan even contact op met onze klantenservice?

Wij hebben heel veel zin in Have A Knives Day 2019. Tot 2 november!

Team KnivesandtoolsEen aantal tips en huisregels

  • Betaling kan per pin of contant, geen creditcards.
  • Eigen eten en drinken zijn niet toegestaan.
  • Wij verkopen alleen messen aan mensen van 18 jaar of ouder.
  • Door Have A Knives Day 2019 te betreden geef je automatisch toestemming voor het maken en gebruiken van foto- en filmbeelden door KATO Group BV.
  • KATO Group BV is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal in welke vorm dan ook. Betreden van Have A Knives Day 2019 geschiedt op eigen risico.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan (met uitzondering van hulphonden)
  • Handel tussen bezoekers is niet toegestaan.