Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: Klean Kanteen TKWide

Klean Kanteen maakt niet voor niets erg populaire drinkflessen. Ze zijn gewoon heel erg goed. En met het nieuwe model, de TKWide, ligt de lat weer een stuk hoger. In ons assortiment vind je deze veelzijdige drinkflessen in 2 formaten (355 ml en 470 ml). Bovendien zijn ze in vele kleuren verkrijgbaar, van appeltjesgroen tot knalroze en van fel blauw tot mat zilver. Je vindt er altijd één die bij jou past.

De Klean Kanteen TKWide is een roestvrijstalen drinkfles die ideaal is voor koffie, thee, water, smoothies en allerlei andere warme én koude dranken. De drinkfles neem je overal gemakkelijk mee naar toe en is daarom bij uitstek geschikt voor dagelijks gebruik, hikes of tijdens het sporten. De doppen van de TKWide-serie zijn vernieuwd. Ze zijn voorzien van het TK Closure – ontwerp met een interne schroefdraad, waardoor de thermosfunctie nu nog beter is. Bovendien is de dop voorzien van een draaibare beugel, waardoor de fles gemakkelijk te dragen is.

Voordelen van de Klean Kanteen TKWide

Bij de Klean Kanteen TKWide 335 ml blijven hete dranken tot 11 uur warm en koude dranken blijven tot 38 uur koel. Bij de Klean Kanteen TKWide 470 ml blijven hete dranken tot 14 uur warm en koude dranken blijven 47 uur koel.

Door slechts aan de bovenkant van de dop te draaien, ontstaat er een opening waardoor je de fles direct aan je mond kan zetten. Geen gedoe met overschenken of losse bekers. Klean Kanteen heeft gebruikersgemak hoog in het vaandel staan, en dat merk je.

Het materiaal van de Klean Kanteen

De fles is gemaakt van 18/8 roestvrijstaal. Dat betekent 18% chromium en 8% nickel. Roestvrijstaal is veilig, duurzaam, en laat geen deeltjes achter. Zo heb je geen last van bijsmaakjes en is de fles volledig BPA vrij. Dat maakt het mogelijk om de fles keer op keer met een andere drank te vullen, zonder smaakoverdracht. De buitenkant is afgewerkt met een Klean Coat™ poedercoating. Dit is duurzaam, stootvast en veilig voor mens en milieu. 

Klean Kanteen flessen schoonmaken

De thermos- en drinkflessen zijn eenvoudig met de hand schoon te maken. De opening van de Klean Kanteen drinkflessen zijn groot genoeg voor een afwasborstel. Daarnaast zijn de binnenwanden glad en rond afgewerkt. Hierdoor kunnen bacteriën zich niet snel ophopen. De RVS drinkbekers zonder gekleurde coating kunnen in de vaatwasser, net als de meeste doppen.